Matchrapport Bolton-Charlton 0-0

Championship: Reebook Stadium , Tis 19/4 kl 21:00
Resultat:
 0-0 (0-0)
Domare: Eddie Ilderton
Publik: 12257


 

Målgörare

Charlton var tvungna att vinna matchen mot Bolton för att ha minsta chans till att klara sig kvar i The Championship, men efter bara 0-0 står det nu klart att det kommer att bli spel i Leauge 1 till hösten.

Chansen till att klara nytt kontrakt var minimal, men efter 0-0 mot Bolton står det nu helt klart att vi trillar ur och spelare Leauge 1 fotboll nästa säsong. Ägarna till klubben pratade om Premier Leauge och vi hamnar i Leauge 1, snacka om ett gigantiskt bakslag !

Matchen mot Bolton var så dålig som nog många trodde att den skulle bli där två riktigt dåliga lag spelade en usel match som slutade ganska logistkt 0-0. Bolton lyckades skrapa fram en bra målchans och Charlton ingen bra chans, så de som inte tog sig till Bolton är bara att gratulera. Men att matchen var så dålig kanske inte är så konstig då The Champioships sämsta klubbar möter varandra, men spelarna svalde sin stolthet och gick fram till fansen efter matchen och tackade dem och pratade med dem även om de var väldigt arga och besvikna.

Nu är det faktum att vi spelar i division tre nästa säsong, men det finns många frågetecken som hopar sig ! Vår illa omtyckta belgiska ägare har inte viljat sälja klubben, men efter detta hoppas man ju att han gör det bästa för Charlton och säljer. Sedan är ju frågan hur många som kommer att lämna klubben, där jag bara vet förra gången vi spelade i Leauge 1 och ungefär 20 spelare lämnade klubben och 20 nya spelare skulle värvas in.

Men vi får nog vänta ett tag och se vad som kommer att hända och lungs smälta att det kommer att spelas tredje divisions fotboll till hösten.

Laguppställning Bolton

Amos

Threlkeld
Holding
Wheater
Maher

Osede
Pratley
Vela
Davies

Heskey (66 min)
Clough

                                 

Rachubka
Woolery (66 min)
Moxey
Danns
Dobbie
Wilson
Walker

Laguppställning Charlton

Pope

Motta
Fanni
Teixeira
Lennon

Suk-Young (62 min)
Cousins
Jackson (65 min)
Lookman

Makienok
Vetokele (74 min)

                                                                 


Mitov
Harriott (62 min)
Diarra (65 min)
Bergdich 74 min)
Fox
Kashi
Ba

Artikelns skriven av Magnus Persson, 2016-04-21