Matchrapport Charlton - Sheffield United

Championship: The Valley, Lör 27 Nov 21:00
Resultat:
0 - 3  (0 - 1)
Domare: M Halsey
Publik: 20 737


 

Målgörare
                         34, J Beattie, Straff
75, G Cahill
89, C Armstrong

Efter fyra raka segrar kom nu Charlton ner på jorden igen när man förlorade med hela 0-3 hemma mot Sheffield United.

Efter fyra raka segrar där Charlton inte släppt in ett enda mål blev det nu storstryk hemma på The Valley mot Sheffield U med 0-3 och allt flyt från tidigare matcher var som bortblåst. När det nu visade sig att även Watford förlorade så hade Charlton ett gyllene läge att knappa in på tabellettan, men av det blev det inte mycket. Statistiken talade för hemmalaget som hade 16-6 i målchanser, men vad spelar det för roll när man förlorar med 0-3.

Båda lagen startade med en 4-5-1 uppställning och i en jämn första halvlek var det Charlton som skapade de bästa chanserna genom en nick av Sam Sodje och två skott av den flyfotade yttern Lloyd Sam, men Paddy Kenny i bortamålet spelade stabilt mellan stolparna och i stället blev det United som tog ledningen på sin första målchans då David Carney blev fälld och James Beattie enkelt rullat in bollen från straffpunkten. Första insläppta målet på 6 timmar och 51 minuter var ett faktum och 0-1 stod sig sedan halvleken ut.

Till andra halvlek hade Alan Pardew bytt taktik och spelade med en 4-4-2 uppställning där Lloyd Sam och Jose Semedo fick lämna plats åt Matt Holland och Luke Varney. Hemmalaget tog tag i taktpinnen direkt och och oroade Paddy Kenny ett par gånger, men det var inte förrän i 70:e minuten det blev riktigt farligt då Zheng Zhi nickade i ribban. Men det ville sig inte denna kväll och i stället gjorde gästerna 0-2 genom Gary Cahill och att sedan Chris Armstrong gjorde 0-3 i slutet på matchen spelade mindre roll, Charlton var redan ett slaget lag.

Nu får vi i stället hoppas att laget kan resa sig snabbt till matchen mot Burnley på lördag, en ack så svår match då Burnley i går bortaslog ligaledande Watford.

Laguppställning Hemmalag

Weaver

Mills
Sodje
Fortune
Basey ( Bougherra 66)

Sam(Varney 46)
Zhi
Reid
Semedo(Varney 46)

Thomas
Iwelumo

Laguppställning Bortalag

Kenny

Bardsley
Cahill
Kilgallon
Naysmith

Gillespie
Armstrong
Montegomery
Tonge

Carney
Beattie

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2007-11-28