Matchrapport Charlton - Burnley

Championship : The Valley , Lör 1 Dec kl 16:00
Resultat:
1 - 3 (1 - 3)
Domare: R Shoebridge
Publik: 21 122 


 

Målgörare
36, A Reid 8,  A Gray
13, C McCann
70, A Gray

Tre raka förluster följdes av fyra raka vinster och nu har vi tyvärr återigen kommit in i förlorarspåret där vi kammat noll både mot Sheffield United och nu senast i lördags mot Burnley med 1-3.

Riktigt var man har Charlton denna säsong är det nog ingen som vet, man kan förlora eller vinna mot vilket lag som helst och det som framförallt gör en orolig är det usla hemmaspelet med bara fyra segrar på tio hemmamatcher ! Framförallt där måste det bli bättring om vi skall vara med i racet om Premier Leauge platserna till våren och sedan måste man hitta ett stabilt eget spel och sluta släppa in skitmål som var fallet i lördagens 1-3 förlust mot Burnley.

Man trodde att laget skulle vara extra taggat efter förlusten i tisdags mot Sheffeild U, men ack vad vi bedrog oss och innan kvarten gått på matchen stod det 0-2 till Burnley. Först kom 0-1 efter åtta minter då Andy Gray först enkelt knoppar in en frispark och efter tretton minuter var der repris då Chris Mc Cann fick gå upp relativt ostört och knoppa in 0-2. Uppförsbacke direkt och nu började jagandet efter en reducering och efter ett antal bra chanser fick Andy Reid chansen och 1-2 var ett faktum.

Andra halvlek fortsatte lite som den första där Charlton hade mycket boll och trots ett antal bra chanser lyckades man inte överlista Gabor Kiraly i Burnley målet. Alla satt och väntade på en kvittering då en boll letade sig in i Charltons straffområde och helt onödigt stoppar Danny Mills bollen med handen och i stället för kvittering fick vi anteckna 1-3 till Burnley efter en säker straff av Andy Gray. Förlusten var ett faktum och två förluster och 1-7 på hemmaplan är fruktansvärt uselt.

Nu måste vi återigen börja plocka poäng om vi skall hänga med topplagen och första testet blir redan i morgon då vi spelar mot Cardiff borta. Vilken uppställning vi skall ha i den matchen tål att funders på och om jag varit Alan Pardew hade jag nog sovit mindre bra, men jag hoppas på en 4-5-1 modell där återigen Lloyd Sam och Jerome Thomas får plats i startelvan och framförallt Jose Semedo i stället för Matt Holland i den defensiva mittfältsrollen. Nu gäller det att visa att vi är ett topplag, sluta släppa in billiga skitmål och framförallt ta vara på våra egna chanser som vi skapar, för skapar chanser gör vi.

Come on Charlton ! 

Laguppställning Hemmalag

MålvaktWeaver

Mills
Sodje(Bougherra 78)
Fortune
Powell

Ambrose
Zhi(Sam 78)
Holland
Reid

Iwelumo
Varney(Mc Leod 85)

Laguppställning Bortalag

Kiraly

Alexander
Carlisle
Unsworth
Harley

Elliott(Jones 90)
Mahon(Gudjonsson 63)
Mc Cann
Lafferty

Gray
Blake(Akinbiyi 90)

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2007-12-03