Swedish Addicks i Valley Review!

I samband med höstens resa blev några av oss intervjuade på The Valley, något som helgen efter resulterade i ett uppslag i Valley Review.

I samband med att vi hämtade biljetterna till Fulhammatchen hade Charlton frågat om de fick göra en intervju för programbladet Valley Review. Gratis marknadsföring säger man sällan nej till, åtminstone inte om det är från själva "uppdragsgivaren". Artikeln publicerades i Valley Review 1 november 2014. Om ni tycker att det var ett tag sedan kan jag bara hålla med men det dröjde till förra veckan innan vi fick det hem i brevlådan.

Efter en pratstund inne på Bartrams, puben på The Valley, tog vi en liten promenad genom kulvertarna in på själva arenan där några fotografier togs. Den nytillverkade flaggan förevigdes därmed och tur var väl det med tanke på att Fulhams säkerhetsvakter senare på kvällen vägrade oss att ta med den in på arenan med hänvisning till brandrisken....

Själva intervjun hittar ni här  och där återfinns även ett foto från årsmötet 2014. På bilden från The Valley medverkar undertecknad, till höger, samt Richard Ahlström stående till vänster och Gunnar Persson sittande till vänster.
 


Artikeln skriven av Lars Liljegren 2015-02-25