Artiklar

2019-05-21
Gillingham, en resa i kulturens tecken


En liten extra resa på vårkanten blev det när vi bestämde oss för att bredda våra vyer och resa till grevskapet Kent eller som det också kallas, "The garden of England". Bortamatcher brukar medföra nya erfarenheter och Gillingham var inget undantag.
Läs mer här!

2018 -11 -14
Från sunny Rochdale to sunny Burnley
 

Från sunny Rochdale to sunny Burnley
2018 års resa gick i Emmerdale farms fotspår som visade sig från sin bästa sida. De flesta kanske har hört talas om sunny Brighton men vi som var med på den här resan kan nu lägga till synny Rochdale och sunny Burnley till den listan!
Läs mer här!

2016-08-05
Silly season sommaren 2016


It's that time of the year again, it's silly season!!! Ryktenas Mecka måste vara silly season. I takt med att Charlton har degraderats har dock de galna påståendena mattats något. Med tanke på att Charlton kommer att spela i League One nästa säsong kan vi räkna med tämligen stor omsättning den kommande månaden.
Läs mer här!

2016-03-31
Charlton deklarerar krig mot supportrarna


Sällan har det skrivits så mycket om Charlton i engelsk och internationell media som nu. Tyvärr är det inte klubbens framgångar på planen utan misskötseln av klubben och det diktatoriska styret. Charltons supportrar har nu fått nog då de utan resultat har försökt påkalla en konstruktiv dialog med ledningen i närmare två år. När supportrarna nu gått från ord till handling vad de tänker göra om inte ledningen lyssnar har nu ledningen svarat med hot om rättegångar, bestraffningar med mera. The declaration of war is a fact!
Läs mer här!

2015-05-16
Charlton släpper 15 spelare


Så här års går många kontrakt ut, även för akademiprodukterna. Listan på spelare Charlton släpper innehåller dock även mer bekanta namn.
Läs mer här!

2015-04-02
Supportrarna Millwalls undergång?


Inget lag är ett riktigt lag utan hängivna supportrar. Ibland kan hängivenheten alternativt galenskapen bli för stor och blir en belastning för klubben. Risken är uppenbar att fallet är sådant för Millwall om de inte kommer tillrätta med den grupp supportrar som påstår sig stödja klubben.
Läs mer här!

2015-02-25
Swedish Addicks i Valley Review!


I samband med höstens resa blev några av oss intervjuade på The Valley, något som helgen efter resulterade i ett uppslag i Valley Review.
Läs mer här!

2014-10-23
Flaggprojektet


Inför höstens resa gjorde vi vissa speciella förberedelser för att kunna göra än större väsen av oss och/eller bli uppmärksammade. Därför beslutade jag och Gunnar för att fixa en flagga som förhoppningsvis kommer att synas i den direktsända matchen mellan Fulham och Charlton.
Läs mer här!