Tipstävlingen går in på sin trettonde säsong. 

Tipsligan 2018/2019

Efter varje omgång av tävlingen uppdaterar vi listan som ni hittar här


Hallo Footballs lovers.
Så var det dax att mäta våra tipskunskaper igen. För fjortonde gången kör vi igång denna numera klassiska tävling där vinnaren alltid kommer från sydsverige men där alla deltager med ett glatt och friskt humör.

Omgång 1.

Så körde vi då igång en ny tipstävling och må bästa hen vinna. Första omgången blir lite svår att redovisa redan nu då det otroliga trycket från nya deltagare gjorda att vår sida kollapsade. Vi har kallat in expertis från Torrevieja (ordförande Lars) men eftersom han troligen flyger med Ryan vet vi ju inte när hjälpen kommer. Vi konstaterar att de flesta av er hade fler poäng än vad Charlton fick denna första omgång och hoppas kunna återkomma med mer exakta resultat vad det lider. 

Omgång 2 och 3

Se bifogad fil. 
Är fortfarande lite problem med redovisningen men vi jobbar 24/7 på att lösa detta. Tippa på, inget kommer att gå förlorat.

Omgång 4

Hej alla tippare. Nu verkar det som vår eminenta IT-avdelning fått ordning på alla konstigheter i Exel filernas värld vilket innebär att vi kan presentera ett resultat för varje omgång.
Denna veckas vinnare blev SÅL och Bengt H som båda fick ihop 7 pinnar vilket dock inte räckte till total ledning. Den innehar för närvarande John med 18 poäng följd av tre man på 16, nämligen Bengt,Gunnar och Hans. Nu är vi ju bara i början av säsongen och alla liksom Charlton har ju chansen att avancera i tabellen.  Skulle det vara något som vi missat i rättningen så hör av er, dock så tar denna avdelning nu 2 veckors semester så nästa uppdatering torde inte bli före mitten av september.

Omgång 5 till 7.

Här kommer de hett efterlängtade poängen för omgång 5 till 7.

Omgång 8
Vinst för Charlton och för Mats som tog hem veckans omgång tätt följd av det äkta paret från Lund. Bra jobbat.
I totalen är det myckt jämnt med hela 6 man inom 1 poäng så spänningen är redan olidlig.

Omgång 9

En stark bortapinne mot Luton är inte att förakta och en lever hoppet om en plats i toppen av ligan. Hoppas och drömmer om en totalseger gör säkert också veckans segertippare nämligen allas vår busschaufför från Söders höjder, Gunnar som med en kanon 10:a klättrade upp till en andra plats i tävlingen. Leder gör SÅL men han har många hungriga förföljare i hasorna. Kämpa på.

Omgång 10

Förlust för Charlton och inte mycket i poängväg för våra tippare heller. 
3 man lyckade dock snickra ihop 5 poäng vardera och blev med det veckans segrare. Adam, Lenhovda-Anders och Gunnar var de som var hetast och Gunnar tog därmed också täten i ett jämnt fält.   

Omgång 11

En fin seger för Charlton blev det men det var lite snålare i tipstävlingen och 5 poäng räckte för veckoseger något som hela 4 man klarat ut, nämligen Gunnar,Rune,Paul och P-I med ett särskilt hedersomnämnande till P-I som satt alla 5 tipstecknen. I totalen så börjar nu Gunnar ( 45 ) att segla iväg och med 5 poängs försprång till Adam och SÅL (40 ) så kanske den efterlängtade Stockholmsvinsten kan bli verklighet.

Omgång 12.

Vi önskar alla tappra Charlton supportrar välkomna hem igen efter helgens resa. Resultaten kunde väl blivit bättre men man får inte alltid som man vill. Rochdale lär vara en härlig stad och jag är säker vi får höra mycket gott om denna pärla i Greater Manchester. Veckans tips skötte NML bäst och gick med 9 pinnar ( 3 rätta sifferresultat, respekt ) hem med en solklar seger före Lenhovda med 8 och Ingrid med 7.  I totalen kunde Gunnar hålla undan och med 48 poäng ledaer han nu före SÅL och Adam med 45 vardera. 

Omgång 13.

En riktigt bra omgång med vinst för Charlton och årets högsta tipsresultat då vi lyckades skrapa ihop hela 110 
poäng tillsammans.  Bäst i skrapandet blev Bengt,Erik och Dyken som alla tre fick ihop 8 poäng tätt följda av Johan A, Victor och SÅL med ett särskilt plus till den sistnämda som hittade resultatet Wolfs-Spurs 2-3, snyggta jobbat. I total toppen fick nu Gunnar sällskap av just SÅL och de har med 53 poäng nu 6 pinnars försprång till trion Adam,Bengt och Hans. Spännande fortsättning följer.

Omgång 14

Johan D, med 8 poäng, avgår med segern denna vecka tätt följd av en trio med 7 pinnar, nämligen Filip,Skomagarn och Victor. I totalen tappar Gunnar mark och i ensam ledning hittar vi nu SÅL.  

Mvh Valen
 

Artikeln skriven av Anders Valefors 2018-11-11