League One: Weston Homes Stadium, Tis 28/2 19:45
 0 - 0  (0 - 0)
Domare: Andrew Kitchen
Publik: 8290

Efter två tunga förluster mot topplagen Derby och Sheffield W repade Charlton lite mod och lyckades spela oavgjort borta mot Peterborough.
Det var ett lite stukat Charlton som efter två raka förluster åkte till Peterborough för att möta ett hemmalag som dagarna innan denna matchen krossat topplaget Plymouth med 5-2. Men det verkade som de lagt det mesta av sitt krut i denna match, för Charlton spelade jämnt mot ett play off jagande hemmalag. Första halvlek gjorde Charlton en stabil insats och hade bra koll på ett målfarligt Peterborough som inte skapade några farliga chanser, men även Charlton hade det svårt att skapa något, men det är ju ett problem vi levt med en längre tid utan någon riktigt bra forward.

Men sedan kom andra halvlek i gång och nästan direkt hettade det till när Rak Sakyi och hemmalagets Josh Knight rök ihop och det konstiga med detta var nog mest att Josh Knight fick rött kort och Rak Sakyi bara gult, vilket var ett otroligt märkligt domslut. Detta innebar då att Charlton fick spela med en man mer i nästan 40 minuter och hur märkta man detta i matchen då? Inte mycket om vi skall vara ärliga, utan Charlton fortsatte att försöka spela sitt spel, men det var dålig kvalitet på det mesta och målchanserna uteblev och kollar man på statistiken skapade vi två ynka målchanser under matchen och det med en man mer nästan halva matchen.

Det är ju direkt underkänt, men vi lyckades i alla fall spela till oss en poäng efter två svidande förluster och nu gäller det bara att försöka göra en bra säsongsavslutning med början med Plymouth.