League One: The Valley , Lör 25/2 kl 16:00
Domare:
Ben Speedie
Publik: 16 729

9, Liam Palmer
Topplaget Sheffield W var som väntat för svåra för vårt Charlton och vann tättvist på The Valley med 0-1.
Efter förlusten mot Derby så skulle Charlton ta revansch hemma mot ligaledande Sheffield Wednesday, men även de blev för svåra och vann rättvist med 0-1.
Detta visar bara vad jag skrev i införrapporten, att vi inte är tillräckligt bra för att störa topplagen.
Skillnaden mellan lag som typ Derby och Sheffield W är att de är bättre och starkare på alla positioner på plan, klassen på spelarna är ett par klasser bättre än vad vi har i Charlton just nu i alla fall.

Ligaledarna startade också matchen i stor stil, dikterade matchen efer behag och Charlton hängde inte alls med, så redan i början av matchen prickade Barry Bannan ribban innan man rullade upp hemmalaget och Liam Palmer placerade in 0-1 redan i 9:e minuten.
Efter detta fortsatte Sheffield W att trumma på och man skapade ett par bra chanser till innan pausen, men 0-1 stod sig efter 45 minuters spel.

Men i andra halvlek började så Charlton få lite ordning på sitt spel och kunde då också under perioder utmana bortalaget.
Man hade bra chanser till att kvittera genom Miles Leaburn och Corey Blackett-Taylor, men det blev inte fler mål i denna match och sett till hela matchen vinner gästerna rättvist och seglar vidare mot The Championship.
Åt vilket håll Charlton kommer att segla är svårt att svara på just nu, men inte är det mot The Championship i nuläget i alla fall.
Kanske fick vi även se skadebenägne Chuks Aneke för sista gången i en Charltontröja, då han blev inbytt i 57:e minuten och utbytt skadad i 81:a minuten, en bra spelare när han är frisk och spelbar, men det har han tyvärr inte varit på mycket länge.

Nu gäller det för Charlton att ta nya tag och avsluta säsongen på ett bra vis, så upp till bevis redan i kväll mot Peterborough, för inte kan vi väl tillåta oss en tredje raka förlust !?