League One: The Valley, Tisdag 25 okt kl 20:45
Neil Hair
Publik: 12 328

66, Grigg
78, Johnson

Med sega fötter och ett uppträdande i försvaret som liknar ett sämre svenskt division sex-lag vinner man inga matcher ens mot jumbon i League One. Man har hört det förut och det blir aldrig inaktuellt, motivation slår alltid klass och när klass saknas är det ju ändå de som är mest motiverade som vinner.

Med ett skott på mål under hela matchen och med ett bollinnehav på 64% krävs det ju ingen kärnfysiker att räkna ut att det är svårt att vinna en match. MK Dons spelade med en frenetisk defensiv som inte gav ett såsigt Charlton möjligheten till att få tryck i anfallet, matchens enda Charlton-skott på mål var när Rak-Sakuiy sköt mitt på Cumming i bortamålet.

I 66:e minuten får Dons en kontring på vänsterkanten och oslipade Innis hinner inte med Brigg i Dons-och sekvensen slutar med att Innis mejar ner motståndaren samt får sitt andra gula för dagen och ett rött kort och en straff emot sig.

Straffet sätts kassaskåpssäkert av Grigg, otagbart för Wollacot uppe i hans högra kryss. 0-1 och ridån är på väg att gå ner med en man mindre på planen.

I 78:e minuten får Dons en frispark, centralt, en bra bit utanför straffområdet och gästernas Johnson får på en drömträff som letar sig in bakom Wollacot som är på den men med den träffen är det svårt för en målvakt, som dessutom är sent på det, att rädda uppsituationen. 0-2 och ridån går ner för dagen.

Bedrövlig insats men kanske kan verklighetens Cafe Bärs med tipsgeneral Gunnar i spetsen på fredag kväll få TS att inse att plånboken behöver öppnas för att nå höjderna igen . Det här håller inte men med så många Swedish Addicks på plats på the Valley i morgon vore det väl själva fan om man inte kan vara motiverad mot serietvåan Ipswich. Forza Charlton in med bollen hey hey!!