League One: The Valley , Lör 11 feb kl 16:00
Carl Boyeson
Publik: 12 436

45 +5, Rak-Sakyi 28, Rooney
52, Holgate

Det som kunde blivit en match där Charlton pressade sig uppåt i tabellen slutade i ett magplask där man på hemmaplan fick se sig slagna av Fleetwood som borde vara klassen sämre.

Charlton kom till spel med fyra vinster på de fem senaste matcherna men vek ner sig från början och strax innan halvtimmen var spelad resulterade en vek rensning från Charlton-försvaret att gästernas Rooney, som byttes in redan i nionde minuten, fick på en yttersida strax utanför straffområdet, och som inte åg helt otagbar ut för Maynard men som letade sig i mål i de övre nätmaskorna.

I femte övertidsminuten i första halvlek fick Rak.Sakyi bollen starx utanför straffområdet och gick direkt på mål, lurade en motståndarförsvarare och lyfte i steget bollen bort mot bortre krysset. Ett riktigt klassmål som innebar 1-1 i paus.

Med vinden i seglet via ett mål på stopptid borde väl Charlton haft mycket vind i ryggen med sig in i andra halvlek men icke sa Nicke. Istället är det gästerna som i 52 minuten tar ledningen på en hörna. Att Holgate hos gästerna kan stå så omarkerad vid en hörna är en gåta, inte ens i en pojklagsmatch hade markeringen varit lika undermålig. Tillbaka till ruta ett och som vanligt får Charlton jaga vidare.

Jakten underlättas inte av att ständigt opolerade Innis får ett relativt billigt rött kort i 79:e minuten och trots närmare 10 tilläggsminuter lyckas inte Charlton få till kvitteringen utan matchen slutar med förlust för Charlton med 1-2. Nya tag på tisdag mot jumbon Forest Green Rovers.