Inför matchen Wycombe - Charlton

League One: Adams Park, lör 27 aug kl 16:00

Charlton åker till Wycombe för lördagsmatch. Utgången känns väldigt oviss, med blandad form för båda lagen.

High Wycombe ligger lite nordväst om London, i det natursköna området Chiltern Hills. Stadens stolthet Wycombe Wanderers spelar på Adams Park Stadium, som omges av åkrar, skog och ett industriområde i stadens absoluta utkant. Hittills i år har de liksom Charlton blandat och gett, med två segrar på de senaste fem matcherna. Under Gareth Ainsworth har laget varit uppe och vänt i Championship och var riktigt nära att ta sig tillbaka förra året, men då tog det stopp i kvalfinalen mot Sunderland.

Charltons ständiga ovän, skadebekymmer, har redan börjat dyka upp, alltför tidigt på säsongen. Blackett-Taylor skadades mot Cambridge senast, medan McGrandles och Sessegnon är skadade sen tidigare. Egbo är också skadad. Med det sagt finns det fortfarande en hel del intressanta spelare att välja på, och vi hoppas såklart att Leaburn får chansen att både spela och göra mål igen.

Wycombe är ett osäkert kort, medan Charltons form ser förhållandevis bra ut. Inte mycket rött i resultatlistan. En seger här skulle kännas stabilt inför bortamatchen mot Bolton.

Trolig laguppställning

Wollacott

Clare
Inniss
O'Connell
Clayden

Morgan
Dobson
Fraser

Jaiyesimi
Stockley
Kirk
 

Artikeln skriven av N-M Lundsgård 2022-08-26, 08:00