Inför matchen Stevenage - Charlton

Ligacupen: Broadhill Way, Tis 8 Nov, 20:45

Matcherna duggar tätt och efter FA cup vinst i helgen är det nu dags att försöka ta sig vidare till Liga cupens fjärde omgång.

Charlton som varit usla i alla cupspel år in och år ut har nu spelat sig vidare i FA cupen och kan nu även i kväll spela sig vidare till Ligacupens fjärde omgång, om sedan detta är på gott eller ont har jag svårt att avgöra just nu.
För kraften skall ju läggas på ligaspelet där vi är ganska ojämna men har trots detta häng på en kvalplats till The Championship, men på det negativa planet hittar jag skadorna och om de blir fler kommer vi att få stora problem att ställa ett slagkraftigt lag på planen i alla fall innan nyår då vi återigen kan få plocka in nya spelare.

Nu ställs vi mot Leauge 2 klubben Stevenage och eftersom det är en kortare resa från London har Charlton sålt ut sina biljetter på bortasektionen vilket ju är positivt.
Annars har ju inte Stevenage som tränas av mindre populäre Steve Evans gjort så mycket väsen av sig i brittisk fotboll, visst har man varit uppe i Leauge 1 någon säsong, annars är det mest spel i Leauge 2 de senaste säsongerna, därman ofta hamnat på under halvan.
Men i Ligacupen har man imponerat med segrar mot både Reading och Peterborough, så Charlton skall se upp med denna match.

För Charltons del har det ju blivit segrar mot QPR och Walsall, men som jag skrev tidigare så oroar skadorna vi har på ett antal spelare som Terell Thomas, Diallang Jaiyesimi, Miles Leaburn, Conor McGrandles, Eoghan O`Conell och Mendela Egbo lär ju till exempel vara borta resten äv säsongen,men på pluskontot hittar vi Ryan Innis, men fågan är om inte han vilas till ligamatchen på lördag !?
Men Ben Garner får nog tänka på sin kammare innan han tar ut laget, för det spelas många matcher och spelare med det minsta skadekänning skall vilas för att inte förvärra skadeläget.

Men jag tror på seger och tippar 1-2 efter mål av Jayden Stockley och Chuks Aneke som kommer in som supersub.

Come on Charlton.

Trolig laguppställning

MacGillivray

Clare
Elerewe
Lavelle
Chin


Forster-Caskey
Dobson
Fraser

Payne
Stockely
Campbell
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2022-11-08, 12:30