Inför matchen  Oxford - Charlton

League One: The Kassam Stadium, tor 29/12 kl. 20:45

Det är torsdag och snart går vi in i ett nytt år, men först åker Charlton till den anrika staden Oxford för match på Kassam Stadium.

Charlton behöver ta med sig det bästa från andra halvleken mot Peterborough för att klättra över 15e placerade Oxford. Det blir Holdens första bortamatch och han ställs mot Karl Robinson, ett bekant ansikte för alla som håller på Charlton.

Truppen lider av skador och blir utan Aneke, Egbo, O’Connell, McGrandles, Jaiyesimi och Wollacott. Terell Thomas och Albie Morgan kan eventuellt göra inhopp då båda väntas vara tillbaka från sina skador.

En glad nyhet är att Dobson har tagit över som kapten för regalskeppet Charlton. Stockley tycker förhoppningsvis det är skönt att slippa ansvaret och kan nu fokusera på att göra mål efter minut 70.

Oxford förlorade senast med 3-0 mot Ipswich och man kan förvänta sig ett taggat Oxford som kommer göra allt för att avsluta året med en vinst på hemmaplan.

Holdens mål är solklart, det är bara 3 poäng som gäller och han ska göra allt för att verkställa den spelstil som vi kunde se lite av mot Peterborough. Vinner Charlton så blir det första vinsten på 8 matcher och den kommer i så fall i grevens tid.

De yngre förmågorna har imponerat på Holden och man nog anta att anfallsparet Daniel Kanu och Miles Leaburn samt försvararen Lucas Ness får förnyat förtroende.
COYR
Önskar er alla ett Gott Nytt ÅR!

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Inniss
Lavelle
Ness

Clare
Dobson (C)
Fraser
Payne
Rak-Saky

Kanu
Leaburn

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2022-12-29, 19:00