Inför matchen Colchester - Charlton

EFL Trophy: JobServe Community Stadium, Tis 4 Okt kl 20:45

Efter ännu en lördagsbesvikelse är det dags för ny omgång i den impopulära EFL Trophy borta mot bottenlaget i League Two, Colchester. I en match där Ben Garner mest troligt luftar så många icke ordinarie spelare som möjligt finns det ändå möjlighet att skapa ett nytt momentum i laget, om han lyckas skapa förutsättningar för segersötma.

Den stora frågan vad gäller Charltons laguppställning är om Garner ska ta sitt förnuft till fånga och matcha MacGillivray i målet i den match som spelas på Englands kanske mest osexigaste stadium sett till namnet, JobServe Community Stadium. Om MacGillivray ska få en sportsmössa att få matchträning så behöver han åtminstone stå i dessa, för laget, betydelselösa matcher.

Vilket lag som i övrigt setts på banan kan vi mest gissa kring, jag tittar bakåt i backspegeln och ser hur det såg ut senast det begav sig i denna cup. För de som har Charlton TV visas matchen live på en förmodligen näst intill folktom arena då Colchester normalt på sina ligamatcher har som mest 3500 personer. Några hängivna Charltonsupportrar kan vi också räkna med, de som går på alla matcher. Möjlgt att det nära avståndet kan entusiasmera några hundra personer.

Vinst vore trevligt mot ett lag som har tre raka förluster och harvar på 21 plats och förra lördagen åkte på pisk hemma mot Rochdale som ligger sist i serien och nu senast borta mot Johnnie Jacksons Wimbledon.

Våga vinn har sällan varit mer tillämpligt än inför matchen imorgon, seger med 3-0?

Trolig laguppställning

MacGillivray

Chin 
Lavelle
Innis  
Ness

Forster-Caskey
Kirk
Henry 
Payne

Leaburn
Jaiyesimi 

Artikeln skriven av Namn Namnson, 202X-XX-XX, 00:00