Inför matchen Charlton - Wycombe

League One: The Valley, Lör 25 mar kl 16:00

På lördag kommer åttondeplacerade Wycombe Wanderers på besök till the Valley.  
Till skillnad från Charltons sexton poäng upp till kvalplats har Wycombe futtiga fyra vilket borde vara en morot så god som någon för ett lag med ambitioner så matchen mot the Chairboys kan defenitivt bli något för Charlton att bita i.

Charlton som kommer med vind i seglen efter segern mot Cambridge senast behöver förmodligen sätta plattan i mattan från start och inte bjussa på något om man vill lämna the Valleys vårgröna matta med tre poäng . Med tanke på Charltons läge i ingenmansland kan man tänka att motivationen inte är på topp bland spelarna samtidigt som det faktiskt är 27 poäng kvar att spela om och även om inte chansen är särskit stor så finns det ju fortfarande en teoretisk möjlighet till kvalspel.

Motståndarna Wycombe har blandad kompott i de senaste matcherna med två förluster och två vunna på de fyra senaste matcherna. Forwarden DeBarr har tackat nej till Em-kvalet med Gibraltar för att fokusera på klubblagets strävan att nå kvalplats.

För Charltons del är det lite oroande att man inte vunnit på de senaste fyra hemmamatcherna men vi får hopas att Holdens grabbar kan anta utmaningen på lördag och bjuda upp så att Wycombe får en resa de sent skall glömma. 

Våga vinn Charlton, jag tippar 1-0!  

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Clare
Inniss
Hector
Thomas

Morgan
Dobson
Fraser

Rak-Sakyi
Leaburn
Campbell

Artikeln skriven av Lars Altus, 2023-03-23, 23:00