Inför matchen Charlton - Sheffield W

League One: The Valley , Lör 25/2 kl 16:00

Efter förra helgens förlust mot Derby så stöter Charlton på ett nytt topplag denna helgen då Sheffield W gästar The Valley.

Det surrades lite inför Derby matchen förra helgen att vid eventuell vinst så var det inte så många poäng upp till en kvalplats, men sen tittar man på matchen  och ser skillnaden mellan ett topplag och Charlton som absolut inte har dessa kvaliteter till att vara ett topp sex lag, för de klubbarna som ligger där är klart bättre kvalitetsmässigt än vad vårt kära Charlton är.
Så för Charltons del gäller det efter förra helgens förlust att ladda om för ett nytt topplag då ligaledaren Sheffield W kommer på besök på The Valley, så återigen ett mycket starkt motstånd.
Förra året missade ugglorna play off finalen, men l år ser det ut som man seglar fram i stark stil mot en plats i The Champioship till nästa säsong.

För vårt Charlton luktar det Leauge 1 doft lång väg, vi är för dåliga för att vara topplag, men för bra för att vara ett bottenlag, så vi kan kalla oss ett sunkigt Leauge 1 lag och så lär det förbli om ingenting händer i och runt klubben.
Så man får väl städa av säsongen på bästa vis, men just nu väntar ett par svåra matcher då vi efter Sheffield W kommer att möta Peterborough och Plymouth på bortaplan.
Till dagens match är de flesta spelarna speldugliga, men Mandela Egbo är borta och Miles Leauburn är eventuellt aktuell för en comeback efter att ha missat ett par matcher.
I dag är jag inte så hoppfull om några poäng, utan tippar 1-2 förlust efter mål av Chuks

Trolig laguppställning

Maynard - Brewer

Clare
Hector
Ness
Sessegnon

Kilkenny
Dobson
Fraser

Rak -Sakyi
Bonne
Blackett - Taylor
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2023-02-25, 11:00