Inför matchen Charlton - Fleetwood

League One: The Valley , Lör 11 Feb kl 16:00

Hey Ho Let´s Go, Ramones gamla slagdänga ekar och vi får se om Charlton kan följa upp vinsten mot Exeter med ytterligare en vinst.

Efter vinsten mot Exeter känns det inte som en omöjlighet att Charlton skulle kunna följa upp förra veckans triumf och ta ytterligare tre pinnar mot Fleetwood. Gästerna skall dock inte räknas bort på långa vägar trots en sämre tabellplacering än Charlton. I veckan gick man för första gången i klubbens dryga 25-åriga historia vidare till FA-cupens femte omgång genom att tvåla till serieledande Sheffield Wednesday i omspelet om än att Sheffield ställde ett reservbetonat lag . Så nog är laget på gång allt och kan bli en nöt att knäcka för Charlton.

Charlton och Fleetwood tillhör också topp 5 i serien av lagen med flest oavgjorda matcher så Charlton farliga i om man skall bärga tre pinnar. Charlton släppte ju Jayden Stockley till just Fleetwood under transferönstret i januari och han nätade i förlustmatchen mot Burton förra helgen, hoppas att backlinjen har koll på de höga bollarna som man misstänker kan skickas mot Stockley även i Fleetwood.

Tio poäng upp till kvalplats och kanske, kanske kan vi hamna över kvalstrecket i slutet på april men då måste poäng-streaken  permanentas och en bra start är väl nu idag mot Fleetwood. 

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Clare
Inniss
Ness
Penney

Kilkenny
Dobson
Fraser

Rak-Sakyi
Bonne 
Blackett-Taylor

 

Artikeln skriven av Lars Altus 2023-02-11 09:00