Inför matchen Charlton - Exeter City

League One: The Valley, tis 11 oktober kl. 20:45

Ska första vinsten på länge komma när nykomlingen Exeter kommer på besök? Charlton kommer oavsett att sättas på hårt prov mot det formstarka laget från sydvästra England.

Exeter är ett lag som har gnetat i de lägre divisionerna hela livet och som ägs av medlemmarna. Exeter gick upp till League One tidigare i år och mötet med lokalrivalerna Plymouth Argyle kan inte bli annat än spännande!

Exeter har fått en väldigt bra start på säsongen med 18 inspelade poäng och en åttondeplats i tabellen. I helgen besegrade man Barnsley borta med 2–0. Exeters Jay Stansfield gjorde båda målen – se upp. I tillägg så ska Charltons försvar ha respekt för duon Jevani Brown och Sam Nombe som tillsammans har gjort 11 mål.

Så till truppen. Chuks Aneke verkar vara spelduglig igen och han kommer att finnas med i truppen, frågan är om han får starta. Jag tror det. Jaiyesimi är fortsatt skadad och kommer inte att finnas med ikväll.  

Charlton och Exeter har mötts 32 gånger; Charlton har vunnit 15, Exeter 11 och de återstående sex mötena har slutat med delad pinne.

Vi får alla hoppas att Charlton tar med sig det positiva från matchen mot Lincoln och att man samtidigt får till fler avslut på mål. Kan åldringen Aneke, fostrad av The Gunners, ta fram kanonen och ge oss supportrar lite hopp? Jag hoppas det. Svaret får vi om 5 timmar!
 
COYR

Trolig laguppställning

Wollacott

Egbo
Inniss
O’Connell
Sessegnon

Kirk
Dobson
Fraser 

Rak-Sakyi
Stockley
Aneke

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2022-10-11, 17:30