Inför matchen Peterborough - Charlton

League One: London Road , Lör 21/1 kl 16:00

Ett Charlton som spelat upp sig efter nyår ställs nu mot Peterborough och om vi var nära bottenstriden för en månad sedan så är vi nu bara sex poäng från en kvalplats uppåt !
Efter en tyngre period där Ben Garner till sist kastade in handuken och Dean Holden hoppade in som manager har Charlton stabiliserat upp den tidigare väldigt ostabila skutan.
Jag gillade Ben Garner, verkade var en bra manager som inte pratade en massa strunt och urskuldade sig hit och dit efter förluster, men spelet han ville spela passade nog inte Charltons utan var nog mer för lag som Man City eller liknande.
Nu kom Dean Holden in med ett mer direkt och enklare spel som nog dels passar Charltons lagbygge bättre och dels Leauge 1 bättre, så det skall bli spännande och se framöver om jag får rätt i denna frågan !?
Nu har vi tre raka segrar i ligan, men det hade vi även i oktober månad, men efter dessa spelade vi åtta matcher utan vinst, hoppas Dean Holden kan fortsätta sin vinstrad i eftermiddag då man möter ett starkt Peterborough United på bortaplan.

Ett Peterborough som också sparkat sin tränare strax efter nyår och vem fick då detta jobb, givetvis Darren Ferguson som nu hoppat in som tränare för fjärde gången i klubben.
De tidigare tre gångerna har han ju lyckats ganska bra med avancemang tre gånger till The Championship, så de lär nog även i år vara att räkna med i jakten på uppflyttning framåt vårkanten.
Detta lär bli en tuff match men det var det även förra helgen mot Barnsley då vi  tog en trepoängare utan att glänsa, men man gjorde taktiskt en bra match mot en bra mo
För att vinna i eftermiddag måste man nog göra ungefär något liknande och återigen täppa till bakåt, inte bjuda på några gratischanser och ta vara på de få chanser vi troligen kommer att få framåt, så i dag tippar jag 1-1 efter mål av Miles Leaburn.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Clare
Innis
O`Connell
Ness


Morgan
Dobson
Fraser

Rak-Sakyi
Leaburn
Campbell
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2023-01-20, 12:30