League One: Arenanamn , Lör 27 nov kl 16:00
1 - 0 (0 - 0)
Domare: Tom Nield
Publik: 6 158 (varav 949 Charlton-supporters)

Udoh 93'

I“It ain’t over til’ its over” är ju vid det här laget en i idrottssammanhang tämligen sliten fras som man undrar när guldfiskarna i Charlton-akvariet skall lära sig?. Mot Shrewsbury hade vårt Charlton bollinnehavet men det slutade ändå med att motståndarna i 93:e fick in en strumprullare och en given poäng blev till tre förlorade.

Skall uppflyttning till the Championship ske behöver matcher som den mot Shrewsbury borta innebära 3 poäng!

Hemma på the New Meadow, startade hemmalaget friskt och fick redan i tredje minuten en jättechans när Pennington i röran efter en hörna sånär fick tån på bollen och kunde styra in 1-0, tur för Charlton denna gång. Efter ytterligare några minuter hade hemmalaget ytterligare en chans när Bloxham fick fritt fram efter ett inlägg snett-inåt bakåt men skotet gick rakt emot en välplacerad  Mac Gillivray som enkelt kunde göra en publikrädding. Fortfarande 0-0.

Kort därefter går Gilbey en möjlighet som i sista stund fångas upp as Shrewsburys Slovenske målvakt Marosi. För Charltons del får Washington därefter till en skaplig nick som slickar hemmalagets högra stolpe men fortfarande 0-0 och på väg in i andra halvlek.

I andra halvlek får Charlton ett antal chanser som tyvärr bränns. När sedan hemmalagets Dan Noah i 93:e minuten lyckas få träff mot mål efter en tilltrasslad situation efter ett inkast så får den före detta Shrewsbury-keepern Mac Gillivray se sig besegrad och gästernas 1-0 medför även att Charlton förlorar sin första match på de sex senaste omgångarna efter Jacksons entré.

Surt sa räven och väldigt, väldigt onödigt, istället för klättring mot toppen riskerar vi att fastna i mittenträsket (if we are lucky) och med en potentiell nedflyttningsplats inom räckhålll. Nej, vi vill andra hållet, uppåt och framåt, så till nästa match Charlton – fight until the bitter end! - It ain’t over til’ its over!