League One: Priestfield Stadium , Tis 21/9 kl 20:45
Publik: 7 301

56, Självmål ( Ben Purrington ) 18, Elliott Lee

Efter en tung säsongsinledning för Charlton så blev det i alla fall en poäng borta mot svårspelade Gillingham.

Efter två helt usla insatser mot Cheltenham och Wycombe var det Gillingham borta på menyn och efter lite ändringar i i startelvan så fick man i alla fall lite bättre fart på spelarna som för kvällen representerade Charlton.

Men detta var en match med två ansikten, första halvlek var Charlton riktigt bra, skapade målchanser och dominerade spelet, man gjorde också 0-1 genon Elliott Lee, men även Conor Washington hade ett par riktigt bra chanser utan att göra mål.

Sedan svänger det i andra halvlek där Gillingham gör några byten och får bättre fart på sitt spel vilket gör att man trycker tillbaka Charlton stora delar av halvleken. Man lyckas även kvittera till 1-1 efter ett självmål av Ben Purrington , men mer än så blir det inte och vi kan räkna in en poäng i alla fall.

Gillinghams tränare Steve Evans som ju är ytterst speciell tyckte att man skulle vunnit med minst 3-1 (trots att man hade ett skott på mål), men skall vi vara helt ärliga var nog oavgjort rättvist där Charlton dominerade första halvlek och Gillingham andra.

Nu väntar nästa match i morgon mot Portsmouth och vill Nigel Adkins behålla jobbet får han nog se till att få med sig något i resultatväg i denna match, helst tre poäng för att få lite arbetsro.