Matchrapport Charlton - Southampton U21

Papa Johns Trophy: The Valley , Tis 5/10 kl 20:00
Resultat:
 4 - 1  (3 - 0)
Domare: David Rock
Publik: 869


 

Målgörare
28, Jayden Stockley 75, Olly Lancashire
34, Jayden Stockley (straff)
45, Ben Purrington
92, Jason Pearce

Charlton tog en ny seger i gruppspelet av Papa Johns Trophy och är med en match kvar att spela redan vidare till nästa omgång.

Det blev en ganska klar seger för Charlton när man ställdes mot Southamptons U21 lag i Papa Johns Trophys gruppspel med 4-1 och därmed är man redan klara för nästa omång av turneringen trots att vi har Leyton Orient kvar att möta i sista omgången.

Ett starkt Charlton lag som tyckte det var kul att spela fotboll trots lite publik på läktaren dominerade första halvlek ganska stort och målen trillade också in efterhand.
Två baljor av Jayden Stockley och ett av Ben Purrington gjorde att det stod 3-0 redan efter första halvlek, så andra halvlek blev mest bara en formsak att spela av.
Southampton gjorde en bättre andra halva på matchen men var aldrig nära att störa Charlton denna kvällen i alla fall och till och med Jason Pearce fick göra ett mål på övertid för att spika slutresultatet till 4-1.

Spelarna såg ut att ha det roligt denna kvällen och framförallt Charlie Kirk och Sean Clare firade stora triumfer på sina kanker och skapade farligheter lite när de ville.
Vi hoppas nu på ett momentum och att vi även kan ta med denna gjädje och positiva känska med sig när ligaspelat drar i gång igen nästa helg när vi möter Lincoln.
Kan sedan bara Nigel Adkins bestämma sig lite för vad han vill spela med för lag i stället för att byta ut halva laget varje match så kanske vi även kan få lite stabilitet och börja klättra i tabellen !
Byta ut en eller två spelare är helt okej, att byta ut sex-sju varje match gör bara spelarna konfunderade, specielt som man först är i startelvan en match och inte ens på bänken i matchen efter.

Kom igen nu Charlton !

Laguppställning Hemmalag

Harness

Matthews
Elewerw
Pearce
Purrington


Clare ( 77 min )
Morgan
Dobson
Kirk ( 75 min )

Jaiyesimi ( 61 min )
Stockley
                               
Beadle
Clayden ( 61 min )
Blackett-Taylor ( 75 min )
Dempsey ( 77 min )
Famewo
Bakrin
Burstow

Laguppställning Bortalag

Bycroft

Smallbone ( 46 min )
Lancashire
Simeu
Olufunwa

Watts
Chauke
Mitchell
Payne

Otseh-Taiwo ( 82 min )
Doyle 
                                                                 

Wright
Ballard ( 46 min )
Davey ( 82 min )
Smith
Burnett
Pambou

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2021-10-08, 12:00