54, Francombe (og)
82, Burstow
90, Davison

Charlton bjöd på rotation och målkalas inför 1400 tappra supporters på The Valley. Som grädde på moset så avslutade man dagen med att presentera några trevliga nyförvärv/lån.

Charlton vinner sin första match i EFL Trophy med 6-1 hemma mot Crawley och lägger sig därmed i pole position. Det kommer krävas något extra av Leyton eller Southampton för att kliva förbi i tabellen.

Charlton börjar matchen vasst och redan i den 5e minuten rullar Davison in bollen bakom Crawleys målvakt. Charltons andra mål föregås av att Blackett-Taylor driver in bollen från höger, det är lite flippande i Crawleys straffområde och Blackett-Taylor kämpar till sig ett skottläge och drar in den i bortre. Charltons tredje mål är ren njutning. Bollen slås lång från strax över mitten av Charltons planhalva och nykomlingen Elliot Lee plockar ner den fint och driver hela vägen in i straffområdet, drar en tunnel på försvararen och lägger den stensäkert i bortre hörnet – klass! U23-förmågan Charles Clayden hade en riktigt fin chans att göra 4-0 efter fint uppspel och inspel från höger men drar den i stenhårt i ribban.

Andra halvlek går lite fram och tillbaka och båda lagen skapar farliga chanser. 4 - 0 kommer efter att Davison drar till bollen hårt in mot mitten av straffområdet och en styrning från egen spelare ställer Crawleys målvakt. Crawley är nära att göra 4-1 genom en stenhård frispark som går i ribban – riktigt fin faktiskt. Pearce drar på sig i en straff i den 74e minuten som förvaltas väl av Crawley, 4 - 1. Slutresultatet blir till slut 6 - 1 till Charlton som gör en fin insats. Kollar vi på statistiken så går det dock inte att urskilja något övertag till endera lagen (se bild nedanför). Slutsatsen är att Charlton var betydligt effektivare.

Slutligen några ord om transferfönstret som stängde igår även om fria agenter fortfarande kan plockas in. Charlton har nu totalt plockat in 11 spelare och har sedan tidigare gjort klart med några, vilka ni hittar här. Nya är enligt listan nedanför och en komplett lista hittar ni här.