Matchrapport Charlton - AFC Wimbledon

League One: The Valley, Tis 10 Augusti kl 20:45
Resultat:
 0 - 1  (0 - 1)
Domare: R Lewis
Publik: 3 372


 

Målgörare
                26, Osew

Det blev precis som vanligt när Charlton gick in ligacupens första omgång, respass direkt efter en 0-1 förlust mot AFC Wimbledon hemma på The Valley.

Charlton och cupspel brukar inte betyda någon lycka för fansen, visst vann man FA cupen 1947, men tar vi de senaste åren så har vi för det mesta åkt ut i Ligacupens första omgång.
Så blev det även under tisdagkvällen då bortalaget AFC Wimbledon vann med matchens enda mål inprickat av Paul Osew i 26:e minuten.
Så nu kan vi återigen koncentrera oss på ligaspelet och det kanske är tur med den lövtunnatruppen vi just nu förfogar över.

I matchen mot AFC Wimbledon ställde man upp med ett ganska reservbetonat och mycket ungt lag där bland annat Deji Elerewe (17), Jacob Roddy (18), Charles Clayden (20), Hady Ghandour (21), Josh Davison (21) och Albie Morgan (21) alla var med i startelvan så visst ser det lovande ut för framtiden, men man behöver ju inte bara unga lovande spelar i en trupp, utan det Charlton nu behöver få in är lite kvalitet som gör att vi eventuellt kan bli ett topplag i Leauge 1 denna säsong !?
Men då krävs det också att vi får in 5-6 bra spelare, varav npgon troligen kommer att vara på lån från någon Premier Leauge klubb.

Men nu laddar vi om för ligaspel på lördag och nu ställs vi mot Oxford(b), MK Dons(b) och Wigan(h) kommande vecka, så kommer vi att vara fågel, fisk ellet mittemellan efter dessa tre viktiga matcher, det får tiden utvisa.

COYA !

Laguppställning Charlton

MacGillivray

Gunter
Elerewe
Pearve
Roddy

Morgan
Watson ( 68 min )
Clare

Ghandour ( 68 min )
Davison
Clayden ( 82 min )
                                 
Harness
Dobson ( 68 min )
Stockley ( 68 min )
Powell ( 82 min )
Barker
Famevo
Vennings

Laguppställning AFC Wimbledon

Tzanev

Lawrence
Kalambayi
Heneghan ( 78 min )
Csoka

Chislett
Marsh
Hartigan
Osew ( 75 min )

Pressley ( 82 min )
Mebude ( 64 min )
                                                               

Oualah
Assal ( 64 min )
Alexander ( 75 min )
Rudoni ( 78 min )
Palmer ( 82 min )
Charles
Woodyard

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2021-08-11, 13:00