Inför matchen Charlton - Doncaster

League One: The Valley , Lör 30 okt kl 16:00

Är det så att the Big Red Machine börjat varva upp i SE7 nu när Adkins lämnat och firma Jackson/Euell tillfälligt(?) tagit över rodret vilket genast gav tre feta och välbehövliga poäng borta på Stadium of Light i helgen? Vi kan väl hoppas att bytet kan leda till ny energi, bättre kontinuitet och att laget kan accelerera uppåt i tabellen på nytt.

Till helgen kommer gruvgubbarna och bottenkollegan från Doncaster på besök till the Valley. Ett lag som skrapat ihop 11 poäng mot Charltons 12. Formen verkar likartad då man vann hemmamötet mot mittenlaget Cheltenham i lördags och fick 1-1 mot krysslaget Cambridge under tisdagen.

Det första kravet Jackson ställde på spelarna efter övertagandet från Adkins är att spelarna skall arbeta stenhårt i alla lägen och det gav resultat mot Sunderland. Får hoppas att spelarna fattar vad det handlar om nu och kan fortsätta på den inslagna vägen, motivation slår i de flesta fall klass!

Huruvida man kommer att start med en 3-5-2-uppställning som senast eller anamma en uppställning återstår att se men med stenhårt arbete och en offensiv approach borde vi kunna bärga ytterligare en trepoängare på lördag. Kärvar det är det bara att slå långa, höga bollar på Stockley så möter han med pannan!

Jag är positiv som vanligt och tror på Charlton och dess nyfunna energi, 2-0 känns realistiskt inför hemmapubliken!

Trolig laguppställning

MacGillivray

Gunter
Pearce
Famewo
Matthews

Purrington
Leko
Dobson
Gilbey

Stockley
Washington

Artikeln skriven av Lars Altus, 2021-10-27, 07:00