Inför matchen Charlton - Shrewsbury

League One: The Valley , Lör 23/4 kl 16:00

Då var det äntligen denna usla säsongs sista hemmamatch och för lördagens motstånd står Shrewsbury.

Då reser de hängivna supportrarna för sista gången denna säsong till The Valley för att se Charlton möta Shrewsbury och nästa helg slutar denna säsong med bortamatch mot Ipswich, kanske tänkt som en toppmatch när man såg spelschemat släppas förra sommaren, men så blev ju tyvärr inte fallet då ju framförallt Charlton haft en klart undermålig säsong, det talas om den sämsta placeringen på ca 50 år, om det verkligen stämmer har jag dock inte kollat upp.

Men nu är årets säsong snart slutspelad och så tråkig och trist den har varit, Charlton kunde lika gärna spelat hela såsongen i hel grå färg från topp till tå, för ungefär så känns det för mig och många andra supportrar skulle jag gissa.
Många spelare har underpresterat det grövsta och inte många spelare kommer undan med godkänt betyg ( två är dock Dobson och Blackett-Taylor ), så efter nästa helg lär det bli storstädning och frågan är hur många som får stanna kvar och vad man efter en så usel säsong kan få in för spelare !?

Men i dag möter vi så Shrewsbury, vi hoppas på en trevlig match och fint väder och tipset blir 2-1 till hemmalaget som vill av

Trolig laguppställning

MacGillivray

Clare
Pearce
Famewo

Matthews
Morgan
DobsonBooked 
Gilbey
Blackett-Taylor

Washington
Stockley

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2022-04-21, 12:00