Inför matchen Portsmouth-Charlton

League One: Fratton Park , Lör 31/10 kl 16:00

Efter fyra raka segrar väntar nu en riktigt tuff match borta mot topplaget Portsmouth på Fratton Park.

Vilken höjdar match detta hade varit att bevittna på plats, ett Portsmouth i bra form och som gjort flest mål i serien mot ett Charlton i strålande form som inte släppt in ett mål på fem matcher, så detta kan bli en riktig toppmatch mellan femma och sexan i tabellen och som vanligt så spelas den i dessa dystra tider utan publik !
Men nu möts seriens kanske två formstarkaste lag och frågan är om det inte kanske är dessa två klubbar som kommer att hamna överst i tabellen när det är färdigspelat framme i maj månad !?

En sak som dock oroar i Charltonlägret är ju att Alfie Doughtys skada gör att han är borta ca 4 månader och att Jason Pearce, Deji Oshilaja och Alex Gilbey ju redan är borta sedan tidigare, sedan blev ju tyvärr Ryan Innis som varit så bra utvisad och Ben Watson fick sin femte varning senast mot Oxford och är avstängd !
Så tyvärr får nu Lee Bowyer ändra om lite efter ett par vinstmatcher där han i stort spelat med bästa laget.
Framförallt är det en mittback vi behöver ha in och plockar vi då ner Darren Pratley så försvinner ju två av innermittfältarna från förra matchen (Pratley & Watson), men positivt är i alla fall att Marcus Maddison och Chuks Aneke är redo för att starta en match, så där kanske vi har en av matchvinnarna !?

Jag tror på en jämn, tuff och inte så målrik match och tippar 1-1, för kan vi få med oss en pinne borta mot Portsmouth så måste det räknas som ett bra resultat.
Efter denna kamp har vi i november att möta Fleetwood, Rochdale, Gillingham och Burton som alla borde vara trepoängare om vi bara kan konserverar formen vi haft i oktober månad !

COYR !

Trolig laguppställning

Amos

Gunter
Famewo
Pratley
Maatsen


Shinnie
Forster-Caskey
Williams
Smyth

Bogle
Washington
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-10-30, 12:00