Inför matchen Charlton - Swindon

League One : The Valley , Lör 23/1 kl. 16:00

Efter den snöpliga förlusten senast mot Peterborough ställs nu Charlton mot bottenlaget Swindon hemma på The Valley och då krävs det en seger för att hänga på lite i toppstriden !

Charlton har en dunkel form och har bara vunnit en av de senaste fem matcherna, spelet har också varit dunkelt eller om man skall vara ärlig inte tillräckligt bra för att vara ett topplag !
Tittar vi på andra lag i toppen så har Portsmouth och Doncaster vunnit fyra av fem och Peterborough och Lincoln tre av fem, så skall vi hänga med i toppen så gäller det att på nytt kan komma in på rätt kurs och detta måste hända mot Swindon som har usel form med sex förluster de senaste åtta matcherna ! 

På plussidan till morgondagens match så är Ben Watson och kanske även Marcus Maddison tillbaka i speldugligt skick, så eventuellt hittar vi dessa två som avbytare, medan vi nu sålt Alfie Doughty till Stoke och att Ryan Innis och Akin Famewo fortfarande är skadade och borta ett tag till.
Dessa två lag möttes för en månad sedan och då slutade matchen 2-2, men detta var en match Charlton skulle vunnit då man var det bättre laget större delen av matchen.
Nu hoppas vi att man i stället tar en trepoängare i morgon och jag tippar en 2-1 vinst efter två baljor av Chuks Aneke !

Våga nu vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Gunter
Oshilaja
Pearce
Maatsen

Smyth
Pratley
Forster-Caskey
Millar

Washington
Aneke
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2021-01-22, 17:00