Inför matchen Charlton - Doncaster

League One: The Valley, lör 19 sep kl 16:00

Ett laddat möte väntar denna lördag när Doncaster besöker The Valley. Ni minns väl hur det gick senast?

Doncaster Rovers tar sig ner från Yorkshire för en drabbning i SE7. Sist det begav sig var också senast Charlton spelade en League One-match på hemmaplan. Det var andra halvan av kvalsemifinalen i maj 2019 och Doncaster vann med 3-2, vilket ledde till ett oavgjort sammanlagt resultat och en nagelbitare på straffar. Som bekant bärgade hemmalaget segern, men nu är vi minst lika bekant tillbaka på samma nivå.

Min personliga erfarenhet av Doncaster sträcker sig annars till 8 säsonger i FIFA på lite för hög svårighetsgrad under en uppsatsperiod. Minst en av spelarna från när det begav sig är fortfarande med i laget - trotjänaren James Coppinger. Ett annat namn att se upp för är Tyreece John-Jules, på lån från Arsenal. "Donny" slutade nia förra säsongen och hoppas såklart kunna förbättra i år. Sist blev det 1-1 mot Milton Keynes. Doncaster har ju en stor fördel jämfört med Charlton - inte en massa trubbel i rättssalarna.

Trots allt som sker utanför planen hoppas vi att vårt lag ska kunna bevisa att den här nivån är för låg för en klubb som Charlton. Det finns ju inga transfers att prata om, så hur laget ställs upp borde inte vara supersvårt att förutse. Jag tar ändå lån från en engelsman och gissar på nedanstående.

Trolig laguppställning

Amos

Lapslie
Oshilaja
Pratley
Purrington

Gilbey
Forster-Caskey
Williams

Washington
Bonne
Doughty

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2020-09-19, 10:40