Championship : Loftus Road , Lör 21/12 kl 16:00
Domare: Matt Donohue
Publik: 16166

6, Geoff Cameron 57, Lyle Taylor
70, Marc Pugh 90, Naby Sarr

Efter många tunga poängtapp i slutet på många matcher var det nu Charltons tur att kvittera i slutsekunderna borta mot QPR.

Lee Bowyer hade pratat om tonvikten att spela ett bra försvarsspel efter 10 raka matcher utan vinst och många mål insläppta i slutet på matcherna, men troligen hade inte spelarna lyssnat på honom för redan efter sex minuter gjorde hemmalaget 1-0 genom Geoff Cameron.
Om detta var tungt så blev det ju knappast bättre då Jonathan Leko haltade av skadad en stund senare och in kom Albie Morgan.
QPR var det hetare laget i början och fick ett friläge till skänks efter en bedrövlig bakåt pass från Ben Purrington, men Dillon Phillips gjorde en grym räddning och efter detta agerade Mr Bowyer direkt då Ben Purrington som haft en mardrömsstart på matchen blev utbytt redan innan halvtimman spelad och in kom Jason Pearce för att styra upp försvarsspelet.

Så blev också fallet och Charlton började efterhand komma in i matchen lite bättre och QPR:s starka inledning stannade av och till halvtid var ställningen 1-0 vilket Charlton skall vara glada för.
Men till andra halvlek fick vi se ett betydligt bättre bortalag och i 57:e minuter styrde Lyle Taylor in kvitteringen till 1-1 och där ser man att en riktig målskytt ofta är på rätt tillfälle när målchansen dyker upp.
Men glädjen varade inte så länge utan QPR tog ledningen igen i 70:e minuten genom Marc Pugh i ett läge då man kan tycka att Charlton hade ganska bra kontroll på matchen, så återigen var det bortalaget som fick jaga en kvittering.

Man tryckte på bra i slutet och slänge även fram store Naby Sarr i forwardslinjen, men minuterna tickade på och det såg ut som att Charlton återigen skulle få kamma noll, men när klockan tickat fram till 95 minuter kom så chansen som startades då Dillon Phillips slog ett långt inlägg som en hemmaback nickar bakåt då han inte riktigt når bollen och rätt vad det är ligger bollen vid Naby Sarr:s fötter och den store backen trycker in 2-2 i matchens sista sekunder och efter alla sena poängtapp kändes ju detta extra skönt och de knappt 3000 Charlton fansen fick efter en tung tid något positivt att fira.
Vi får hoppas att detta ger laget lite extra kraft inför de kommande matcherna i jul och nyår, med början i eftermiddag mot Bristol City.