Championship : Kenilworth Road , Tis 26/11 kl 20:45
Domare: Darren England
Publik: 10004

19, Pelly Ruddock-Mpanzu 7, Jonathan Leko
53, Izzy Brown

Charltons tunga period fortsätter och förlusten borta mot svaga Luton Town sved ganska ordentligt.

Det var en regnig, grå, kall tisdagkväll där Luton med usel form skulle möta Charlton med nästan lika usel form och matchen blev därefter, ganska torftig med två troliga bottenlag.
Tyvärr blev det hemmalaget som vann med 2-1 efter två omdiskuterade mål (första för offside och andra för hands) och detta gör att Charlton nu bara har sex poäng ned till en nedflyttningsplats, men så fort går det neråt när man inte vinner några matcher.

Annars var det Charlton som fick en bra start på matchen då Jonathan Leko rullade in 0-1 redan efter 7 minuter, men glädjen skulle inte vara så länge då hemmalaget kvitterade genom Pelly Ruddock-Mpanzu och sedan gjorde även Luton 2-1 i 53:e minuten genom Izzy Brown.
Charlton försökte göra sitt bästa, men med så många skador som man har nu är det svårt att få till ett slagkraftigt lag så trots att Luton var dåliga så kanske de denna kvällen var det minst dåliga laget.

Så detta var en otroligt tung förlust, inte bara för att den var mot det sämsta motståndet vi mött hittils, utan även för att vår bäste spelare Connor Gallagher blev varnad och är avstängd på lördag mot Sheffield W.
Nu är vi bara sex poäng ovanför nedflyttningsplats och troligen kommer både Luton och Charlton tillhöra bottenskiktet när serien summeras i maj månad.
Men det är väl bara att spotta i händerna och ta nya tag, detta på lördag mot Onsdagslaget och Lee Bowyer får väl återigen se om han kan utföra mirakel med de spelare han har friska, jag är dock inte allt för hoppfull för problemet är att vi saknar allt för många tongivande spelare för att få i hop en startelva av kvalitet.