Championship : The Valley, Fre 13/12 kl 20:45
A Davies
Publik: 14,247 (625 från Hull)

34, Pratley             48, Bowen
50, Sarr 90+6, Lewis-Potter

Frasen nära skjuter ingen hare är väldigt talande för Charlton just nu med hela 10 matcher utan vinst och sett över säsongen så har Charlton släppt in mål på stopptid 5 gånger och därmed förlorat viktiga poäng - det är katastrof

Matchen mot Hull började inte lovande för något utav lagen utan det var tämligen usla första 30 minuter. Men så kommer målet, om än lite oväntat, på nick från maskinen och den orädda ”galningen” Daren Pratley. Han mer eller mindre vräker sig fram och upp på motståndaren vid bortre stolpen och sätter pannan till bollen. Hull hade någon chans i första halvlek men sett över 45 så var det en lugn tillställning.

Det hettade till desto mer i andra halvlek som började i högsta fart. Jarrod Bowen, månadens spelare i Championship, klev fram och tryckte dit 1–1 redan i den 47 minuten – en riktigt kalldusch! Men bara 3 minuter senare så gör den så hårt kritiserade Naby Sarr en väldigt fin insats när han tar bollen i eget straffområde, passar den vidare uppåt! i banan och följer med i uppspelet hela vägen fram till målet där han får en passning av Leko som skar in från höger och sätter lätt dit bollen - alla hans misstag är förlåtna, eller?

Hull pressar allt mer och Charlton blir mer och mer förlamade men Phillips gör några riktigt fina räddningar, bland annat från Bowen, och håller därmed kvar siffrorna 2–1. Klockan tickar och det blir stopptid och i matchens sista minuter forcerar Hull med inlägg efter inlägg och Charlton rensar men i matchens sista spark så vill det sig inte och 2–2 är ett faktum. Phillips gör självmål (enligt statistiken) men jag tycker inte han skall lastas för detta – han gjorde en fantastisk insats.

Mardrömmen fortsätter således och Charlton är nu helt under isen. Frågan alla ställer sig är när det ska vända, när blir det klart med nya ägaren, och om Taylor kommer vara kvar eller om han drar så snabbt han kan? Vidare så säger skvallras det om att både Sam Field och Jonny Williams missar matchen mot QPR, trots att båda förväntades vara tillbaka. Vissa känner nog att detta är en tid av förväntan medan andra känner oro inför den förändring som kommer och som innebär ovisshet. Vad som än händer så tror jag att vinden vänder och blåser tillräckligt längre i rätt riktning för att säkra kontraktet.