Championship : The Valley , Lör 23/11 kl 16:00
Domare: Darren Bond
Publik: 16011

13, Conor Gallagher 52, Nathaniel Mendez-Laing
42, Jonathan Leko 73, Lee Tomlin

Trots en tvåmålsledning efter första halvlek hemma mot Cardiff blev det bara en inspelad poäng i en match som slutade 2-2.

Charlton som saknade tio skadade och avstängda spelare gjorde en bra match hemma på The Valley mot ett Cardiff som spelade Premier Leauge fotboll så sent som i våras.
Bortalaget startade matchen bäst och Charlton kom inte riktigt in i matchen, men trots detta så gjorde man 1-0 på sin första målchans då Macauley Bonne snurrade upp två försvarare och spelade in bollen till Jonathan Leko som bara fick halvträff, men bollen studsade vidare till Connor Gallagher som enkelt rullade in ledningsmålet.

Charlton som höjde sig ett steg kvalitetsmässigt och man spelade riktigt bra fotboll långa stunder och framförallt var man vassa på sina snabba omställningar.
Det var också på en sådan man gjorde 2-0 då en en boll letade sig fram till Jonathan Leko efter en snabb kontring och skottet han fick i väg gick via en back in i mål och man hade bäddat bra för sig efter första halvlek.

Andra halvlek startade dock precis som man inte ville att den skulle göra, då Ben Purrington inte hängde med i svängarna och drog ner Callum Paterson vilket domaren inte missade och straff var ett faktum.
Junior Hoilett stegade fram, slog en usel straff som Dillon Phillips enkelt räddade.
Men denna glädje skulle inte bli långlivad då Nathaniel Mendez-Laing fick chansen att skicka in bollen efter en tilltrasslad situvation och 2-1 var ett faktum.
Detta var en period då Charlton hade problem att ta tag i spelet och det blev ju knappast bättre av att Josh Cullen fick bäras ut på bår.
Även om Charlton efter detta hade ett par hyfsade chanser så var det ganska logiskt när Lee Tomlin enkelt rullade in kvitteringen till 2-2 i 73:e minuten.

Så detta blev en match med två ansikten, en första halvlek där vi kanske lite oförtjänt ledde med två bollar och en andra halvlek där vi tappede vår ledning, men med alla skador så kan man inte vara allför besviken på att vi inte vann denna matchen.
Vi saknar allt för många viktiga spelare och Lee Bowyer får helt enkelt göra en startelva av de spelare han har tillgängliga och kan inte direkt välja och vraka av alternativ, så vi skall nog inte deppa för mycket över två tappade poäng.