Championship : Oakwell , Lör 17/8 kl 16:00
Domare: Marrhew Donohu
Publik: 13006

34, Cauley Woodrow 40, Conor Gallagher
48, Conor Chaplin 89, Lyle Taylor, straff

Charlton gjorde återigen en stabil insats när man spelade 2-2 borta mot hemmastarka Barnsley.

Det var nykomlingsmöte i The Championship när ruggigt hemmastarka Barnsley tog emot Charlton på Oakwell och matchen slutade rättvist med oavgjort 2-2.
Det innebär att Charlton startat säsongen lysande med två vinster och en oavgjord, men bara för detta skall vi nog inte segla i väg för mycket, utan det kommer att bli en riktigt tuff säsong och operation rädda kontraktet är nog vad som gäller för Lee Bowyer & Co.

Charlton mönstrade samma startelva som mot Stoke senast och inget annat var att vänta efter den fina insatsen, men redan tidigt i matchen fick Chris Solly lämna planen efter en smäll i huvudet och nyförvärvet från AFC Wimbledon Deji Oshilaja fick slängas in i hefluften som högerback.
Som om inte detta skulle vara tufft nog så gjorde hemmalaget 1-0 i 34:e minuten genom ett jätteskott utanför straffområdet av Cauley Woodrow, men Charlton repade mod snabbt och kvitterade genom lånet från Chelsea Conor Gallagher, en spelare som kan göra mycket nytta för oss denna säsong och har stor potential att bli riktigt bra.

Precis som första halvlek så startade andra halvlek illa då Conor Chaplin tog sig in i Charltons straffområde och ganska enkelt pangade in 2-1, men Charlton visar en styrka då man vägrar ge sig i matcherna och jobbar fruktansvärt hårt för att inte förlora.
Detta gav resultat igen då man fick en ganska billig straff i slutet på matchen som Lyle Taylor stensäkert sätter i mål till 2-2 och det innebär att sju poäng är inspelade efter tre matcher, riktigt imponerande då vi innan säsongen var tippade av de flesta att komma sist i serien.
Nu väntar dock en tuff vecka med match på onsdag mot Nottingham och på lördag mot Brentford, båda på The Valley så visst kan vi nog hoppas på ett par inspelade poäng även i dessa matcher !?