Inför matchen QPR - Charlton

Championship : Loftus Road , Lör 21/12 kl. 16:00

 Efter en mycket tung period åker nu Charlton tvärs över London på lördag för att spela derby mot QPR på slitna och trånga Loftus Road.

Tio matcher är nu spelade utan seger så självförtroendet har varit bättre hos Charlton spelarna och en annan sak som tynger laget är alla tappade poäng på övertid, bland annat nu senast när Hull kvitterade på matchens sista spark i 96:e minuten.
Men nu är det ny match på lördag borta mot London grannen QPR som även de har haft en liten skakig period där man bland annat i senaste matchen förlorade med 5-3 borta mot Barnsley, så kanske Charlton kan knipa en trepoängare på Loftus Road i alla fall !?

Som vanligt är det ett skadetyngt Charlton som kommer till spel, men om vi har lite tur så är både Jonny Williams och Sam Field tillbaka och troligen blir det då till att starta matchen från avbytarbänken.
Sedan har vi Lyle Taylor som ju varit inhoppare i de senaste två matcherna, men där det rytas mycket om att han är på väg bort från klubben, sanning eller inte är det kanske inte så många som vet !?
Men det senaste är nu att han tydligen nobbat Charltons senaste bud, men blir det klart med de nya ägarna så kanske detta bud kan saftas på ordentligt inom den närmaste veckan !?

Så frågan är om Lyle Taylor är redo att starta en match eller inte, men jag tror han återigen startar på bänken och jag hoppas vi kan mobilisera om efter det tunga poängtappet mot Hull senast, men det positiva från den matchen är att vi gjorde en betydligt bättre match än vad vi gjort den senaste tiden, så en viss ljusning finns.
Jag tror att vi har bra chans att vinna mot QPR, men då måste försvaret stänga till bättre och vara mer stabilt, samtidigt som vi måste få i gång Connor Gallagher igen och får vi detta tror på på bra chans och tippar vinst med 1-2 efter mål av Jonathan Leko och Ben Purrington.
 

Trolig laguppställning

Phillips

Lockyer
Pearce
Oshilaja

Matthews
Morgan
Pratley
Gallagher
Purrington

Leko
Bonne
 

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2019-12-19, 12:00