Inför matchen Nottingham Forest - Charlton Athletic

Championship : City Ground , Tis 11/2 kl. 20.45

Efter lördagens förlust, behöver "Lee Bowyers´s red army" marschera mot en skräll på City Ground!

Under tisdagen har det enligt väderleksrapporten i Nottingham varit en grådassig februaridag med mildväder. Vi hoppas att en klassisk strålkastarmatch ska liva upp stämningen, i detta fall med en vinst för Addicks, dedikerad till vårt otroliga bortafölje, som alltid står upp för klubben i vått och torrt!
City Ground är en arena som andas historia, framförallt med tanke på den legendariska Brian Clough, som skördade stora framgångar i klubben under främst 70- och 80-talet. En kuriosa med Clough är att han var ordförande för "Anti-Nazi-league", vilket man bara måste gilla!

Forest formkurva har varit riktigt bra över de senaste tio matcherna. De ligger på andraplats i tabellen vad gäller form, vilket ändå får vara över förväntan, med tanke på att de har en förhållandevis ung trupp i nuläget. De har under säsongen förlitat sig på den ständigt målglada Lewis Grabban, som gäckar moståndarförsvar runt om i "The Football League". Jag är själv ett fan av Matty Cash, då han är en ytterst kapabel mittfältare (ibland högerback) som länkas till större klubbar, så som Milan och West Ham United. Det som ändå är bra för Charltons del är att Forest bortaform har varit bättre än deras hemmaform. Är det ett tecken på att det kan komma en skräll ikväll?

Vår oerhörda kärlek Charlton Athletic Football Club, börjar ligga lite risigt till. Nu är det bara fyra poäng ned till Wigan som ligger på nedflyttningsplats, dessutom har The Latics en match mindre spelad. Det andas positiva vindar runt om Charlton, med ny ägare och Bowyer med ett nytt kontrakt. Nu behöver vi verkligen få positiva insatser på planen också. Nu när de flesta ordinarie spelarna är tillbaka i laget, hoppas jag att Lee väljer sin favorituppställning, nämligen diamanten. Det är ingen hemlighet att förra matchen var en katastrof, men eftersom det handlar om Championship kommer nya matcher alltid runt hörnet! Det här gör att det bara är att hoppa upp på hästen igen och köra!

Jag tippar alltid med hjärtat, samtidigt som jag tror på en målrik tillställning. Kom ihåg var ni hörde det först: 2-3!

Trolig laguppställning

Phillips

Matthews
Lockyer
Pearce
Sarr
Doughty

Cullen
Davis
Öztumer

Hemed
Taylor
osv.

 

Artikeln skriven av Filip Pantzar, 2020-02-11, 20:01