Inför matchen Luton - Charlton

20Championship : Kenilworth Road , Tis 26/11 kl. 20:45

Charlton åker i kväll ett par mil norrut för att möta Luton Town och återigen är man tyvärr hårt skadedrabbade.

Till den redan digra listan av skadade spelare tillkommer nu Josh Cullen som lär vara borta någon månad, plus att Erhun Oztumer som linkade runt på planen senast också är ett frågetecken till kvällens match.
Förutom dessa två finns ju sedan tidigare ca 10 man borta pga skador, där Lyle Taylor, Chuks Aneke och Jonny Williams ligger bäst till för comeback, preliminärt lördag 7/12 !?
Enda positiva är att Darren Pratley kommer tillbaka efter avstängning, så Lee Bowyer får nog återigen kolla vilka spelare som dyker upp på samlingen i eftermiddag och snickra till en startelva efter detta.

Charlton är ju inne i en tung period både skade och spelmässigt, med inte så många inspelade poäng senaste månaden, men kvällens motståndare Lutown Town har spelat ännu sämre och har fem raka förluster.
Detta kanske tänder ett litet ljus för alla Charlton fans, men jag kan nog tycka att kan vi komma i från denna matchen med en poäng och hålla avståndet ner till Luton på nedflyttningsplats just nu, nio poäng efter Charlton så had nog jag varit ganska nöjd.
Men det lär bli ännu en svettig kväll och jag hoppas att inte Charlton faller i hop helt, nu när vi sliter tufft på de spelare som finns tillgängliga, så jag hoppas på att vi kan knipa en poäng och tippar 2-2 efter mål av Jonathan Leko och Conor Gallagher.

COYR !

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Lockyer
Pearce
Purrington


Pratley
Oshilaja

Morgan
Gallagher
Leko

Bonne
 

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2019-11-26, 12:00