Inför matchen Hull - Charlton

Championship : KCOM , Lör 14/3 kl. 16:00

Efter drygt tre månader utan fotboll så skall nu The Championship färdigspelas och Charlton har nu sju omgångar på sig att klarar kontraktet.

Det känns ju lite konstigt att sitta på midsommaraftonens morgon och skriva en inför rapport, vid denna tiden brukar det ju vara sommaruppehåll för den brittiska fotbollen, men nu kom ju Corona in i våra liv och ställde till det på alla plan !
Tre månader utan fotboll blev det, men nu är det bestämt att The Championship skall färdigspelas, så sju omgångar kommer nu att spelas under ett par veckor !

Charlton har ju inte bara haft problem utanför planen där man ungefär byter ägare som andra vanliga människor bytar kalsonger och senaste ägarna är bara inne kortsiktigt för att sälja klubben vidare och tjäna lite pengar, så vi vet fortfarande inte vilka som kommer att styra klubben under nästa säsong och vi vet inte i vilken division vi kommer att få börja i till hösten, så det är många frågetecken som skall benas ut !
Sedan har vi problemen kring vårt fotbollslag där Lyle Taylor, Chris Solly och David Davis alla vägrar att spela för Charlton då de inte vill bli skadade och riskera något inför nästa säsong och deras nya klubb vilken ju då inte kommer att bli Charlton.

Men den biten kan vi inte göra så mycket åt utan Lee Bowyer får göra det bästa av materialet han har kvar att arbeta med och om vi kollar på morgondagens motståndare Hull City så har de fem spelare som inte kommer att spela något mer denna säsongen, så vi är inte ensamma om detta problem.
Matchen kommer att bli hyperviktig då ju Hull bara är två poäng före Charlton i tabellen och innan man stängde ner säsongen i mars månad var det just Hull som hade klart sämst form av alla klubbar i The Championship, med bara någon enstaka poäng inspelad efter nyår.
Det viktiga är att vi inte förlorar denna match, utan minst en poäng skall laget ha med sig hem till London, men jag tror det blir tre och tippar 0-1 efter mål av Josh Cullen som trots att låneavtalet med West Ham går ut siste juni väljer att spela säsongen ut för Charlton, klart hedervärt !

Glad midsommar på er !

 

Trolig laguppställning

Phillips

Matthews
Lockyer
Sarr
Purrington

Pratley
Green
Cullen
Lapslie
Williams

Bonne

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-06-19, 11:00