Inför matchen Charlton - Hull

Championship : The Valley, Fredag 13/12 kl. 20:45

 Lucia i all ära men idag är det måste-match mot tigrarna från Hull.

Det har varit val i Storbritannien där landets sittande premiärminister Boris Johnson vann med stor marginal. Boris konservativa (Tories) parti må ha vunnit i Storbritannien men i Hull och i Greenwich & Woolwich var de konservativa chanslösa.  Som tur är så är fotboll och politik helt olika aktiviteter och vi får hoppas att det inte blir oavgjort i dagens match då Charlton måste vinna för att inte droppa till botten, få en välbehövlig nytändning, och hitta tillbaka till den glädje som fanns i början av säsongen.

Hull springer ut på The Valley med följande form: FOVFVF– blandad kompott helt enkelt. Charlton springer ut med en stabil negativ formkurva i FOFFFF – fruktansvärt dåligt helt enkelt. Personer som gärna diskuterar Charlton och allt runtikring verkar ha delat in sig i två läger. Ett läger som menar att Lee B borde sparkas nu när den (förhoppningsvis) nya ägaren har pengar att spendera. Det andra påpekar att truppens högsta/lägstanivå pendlar för mycket, det faktum att Charlton har den lägsta budgeten i hela Championship, och att mycket kan härröras från följande skadelista: Tomer Hemed, Chuks Aneke, Jonny Williams, Josh Cullen, Jake Forster-Caskey, Sam Field, Beram Kayal, George Lapslie, Lewis Page, och Ben Amos.

Jag tror det ligger mycket i skadelistan och att januari kan ge vissa möjligheter till nyförvärv för att höja lägstanivån.  Charlton kanske också ska fundera på att komplettera den medicinska staben för att få bukt med alla skador. Positivt är att Lyle Taylor är tillbaka även ifall det inte blir hela matchen (Lee trycker på att de måste vara försiktiga), kan han avgöra tro?  

Både spelarna och Lee B har kommenterat sina dåliga presentationer den senaste tiden vilket kan sammanfattas med följande meningar: ’It's important to stick together and not start blaming individuals. Let’s make sure we’re focussed and stop the rot.’ Och  ’I keep seeing the same names on the board to choose from and it doesn’t get any easier. The players are trying. The quality hasn’t been what it was in the early stages of the season.’

Må riddaren dräpa tigern 

Ps. Glöm inte att duka upp med ljus och gottebord ikväll

Trolig laguppställning

Phillips

Lockyer
Pearce
Matthews
Purrington
 
Pratley
Gallagher
Ledley
Oztumer

Bonne
Leko

Artikeln skriven av Victor, 2019-12-12, 18:20