Inför matchen Charlton - Cardiff

Championship : The Valley , Lör 23/11 kl. 16:00

Efter landslagsuppehållet hoppades man på att lite fler spelare skulle vara tillgängliga till morgondagens match mot Cardiff, men tyvärr finns det inte så många ljuspunkter på den fronten.

Man hade hoppats att kunna skriva en lite mer uppåt införraport, men som vanligt är Lee Bowyers trupp lika skadedrabbad som vi tyvärr vant oss vid senaste tiden och har vi otur så missar tio spelare Cardiff matchen i morgon. Det handlar om Tomer Hemed, Sam Field, Jonny Williams, Lewis Page, Bem Amos, Jake-Forster Caskey, George Lapslie, Chuks Aneke + frågetecken för Lyle Taylor som kanske kan spela några minuter och sedan dessutom avstängde Darren Partley, vilket gör att man troligen inte kommer att kunna mönstra sju avbytare som är tillåtet.

Vi får dock hoppas att en del spelare är på väg tillbaka då det kommer att bli mycket matcher kommande månader, bland annat match lördag, tisdag och lördag kommande vecka. Men Lee Bowyer brukar gjuta gott mod i sina spelare så man hoppas att han även kan göra det i morgondagens kamp mot Cardiff som nu tränas av före detta Millwall tränaren Neil Harris. Så det lär bli en tuff match då Harris lag alltid varit kända för att ge 100% och sällan är det något skönspel, utan mer kämpa.

Jag är dock hoppfull och tippar vinst med 2-1 efter mål av Conor Gallagher och Josh Cullen.

Kämpa Charlton !

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Lockyer
Pearce
Purrington


Cullen
Gallagher
Oztumer
Kayal

Leko
Bonne
 

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2019-11-22, 12:00