Inför matchen Charlton - Blackburn

Championship : The Valley , Lör 15/2 kl. 16:00

Charlton tog en oväntad seger i tisdags borta mot Nottingham och kan de spela lika bra på lördag hemma mot Blackburn så kan vi nog vara säkra på att vi har stor chans att kamma hem tre nya poäng.

Efter den direkt usla insatsen mot bottenkollegan Stoke förra helgen så överraskade Charlton många i tisdags kväll då man vann borta mot topplaget Nottingham Forest med matchens enda mål.
Om man gjorde en riktigt dålig match mot Stoke, så var det precis tvärt om mot Nottingham då man gjorde en kanoninsats och vann rättvist.

Nu väntar det hemmamatch på The Valley mot Blackburn och förhoppningsvis kommer det då bli utsålt med drygt 27000 personer på läktaren då man lockat med fotboll för 5 pund till denna match.
Blackburn började säsongen ganska dåligt för att sedan spela upp sig, men har sedan tappat lite igen , framförallt då man fått de offensiva pjäserna Bradley Dack, Lewis Holtby, Jack Rothwell och Sam Gallagher skadade och de kommer alla att missa matchen i morgon.

För Charltons del har man nu nästan en helt intakt trupp att välja från vilket ju gör att Lee Bowyer har lite att tänka på inför denna match.
Alla är ju dock inte uppe i 100% efter sina skador, men nu finns där i alla fall en del val som Mr Bowyer måste göra vilket inte var fallet innan jul då laget tog ut sig själv då de friska spelarna i de flesta fallen inte var många fler än 11 och sedan fylldes det på med lite juniorer.
Men nu är ju bland annat Lyle Taylor tillbaka och det är ju en spelare av hög klass som kan avgöra matcher på egen hand.
Jag hoppas dock att man återigen kan göra en bra insats och tippar vinst med 2-1 efter mål av Erhun Oztumer och Lyle Taylor.

COYR

Trolig laguppställning

Phillips

Matthews
Lockyer
Perace
Sarr

Doughty
Davis
Cullen
Oztumer

Green
Taylor
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-02-14, 12:00