Inför matchen Bristol City - Charlton

Championship : Ashton Gate , Ons 23/10 kl. 20:45

 Efter den fina insatsen i lördags mot Derby väntar nu två svåra bortmatcher mot Bristol City i kväll och West Bromwich till helgen.

Vårt Charlton går ju som tåget och på någotvis sitter man bara och väntar på när vi skall få en motgång, men match efter match gör man bra insatser som nykomling i The Championship !
Senast i lördags gjorde man en ruggigt bra match hemma mot Derby som man krossade med 3-0, där man i stort sett sprang i sönder bortalaget som hela matchen hade problem att bygga upp mågot spel.

Lee Bowyer verkar ha fått i hop ett riktigt bra lag av spelare som verkligen vill vinna, verkligen vill bli bättre och verkligen vill spela i Charltons tröja trots att de skulle kunna få bättre betalt i många andra klubbar, detta faktum är det som imponerar allra mest på mig.
Han ändrar spelsystem och startelvor från match till match, men trots detta går varenda spelare som får chansen att starta matchen in och ger 100% och vet vilken roll de har så om vi spelar 4-4-2 eller kanske 3-2-3-2 eller något annat system, alla ger allt och man vinner och förlorar i hop.

Till kvällens match mot Bristol City borta har man en del spelare borta i Ben Purrington, Chuks Aneke, Lyle Taylor, Lewis Page, Adam Matthews och Jonny Williams, men som vanligt skickar Lee Bowyer in några jämngoda ersättare så det skall nog gå bra även denna match.
1300 Charlton supportrar åker västerut en onsdag kväll till Bristol för att stötta sitt lag, det gör nog att spelarna kommer att göra sitt yttersta för att plocka poäng, vilket jag också hoppas de gör då jag tippar att denna tuffa match slutar 1-1 där Jonathan Leko nätar för Charlton.

COYR

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Lockyer
Pearce

Pratley
Forster-Caskey


Field
Cullen
Gallagher

Leko
Bonne
 

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2019-10-23, 11:45