Inför matchen Brentford - Charlton

Championship: Griffin Park, tis 7/7 kl. 19:00

Ett kämpande Charlton står inför en riktigt tuff utmaning imorgon. Brentford, i form, borta.

Senaste matchen gick som bekant inte som man kunde hoppats. Varje tappad poäng tar Charlton närmare avgrunden, och uppgiften i tisdagens match är kanske en av de svåraste. Ett Brentford i form och med siktet inställt på att utmana om direktuppflyttning lär bli tufft. Deras senaste resultat blev komfortabla 3-0 hemma mot Wigan.

Matchen spelas relativt tidigt på kvällen, 18.00 lokal tid, och ser ut att bli en av de sista matcherna på Griffin Park. Den anrika arenan ska bytas ut mot en nybyggd sådan, efter 116 års trogen tjänst. Måste kännas extra bittert som hemmasupporter att inte kunna vara på plats och se matchen. Pontus Jansson och gänget lär vilja ge ett gott farväl med idel segrar.

Lee Bowyer och hans smått sargade trupp har en del att fundera på när det gäller att tackla både Brentford och det inte särskilt avlägsna nedflyttningshotet. Senast gjorde bossen sju spelarbyten. Några lär det väl bli även inför den här matchen men kanske inte lika många. Det känns dock tydligt att Charlton kommer ligga på försvar.
 

Trolig laguppställning

Phillips

Matthews
Lockyer
Pearce
Sarr
Doughty

Cullen
Field
Forster-Caskey

Aneke
Hemed

Artikeln skriven av N-M Lundsgård, 2020-07-07, 00:51