Inför matchen Birmingham - Charlton

Championship : St Andrew's Trillion Trophy Stadium, Ons 15/7 kl. 19:00

Ska Charlton spela Championship nästa säsong så är det bara vinst som gäller imorgon. 

Idag är det verkligen vinst som gäller och vi har det fortfarande i egna händer. Gårdagens resultat gick i vår favör och vi ligger fortfarande ovanför nedflyttningsstrecket. Wigan som kommer drabbas av poängavdrag vann med hela 8–0 Hull – det bådar inte gott för nästa vecka.
 
Charlton började återstarten med tre vinster och sedan har det blivit tre förluster. Nu behöver laget komma tillbaka till vinnande form. Laget spelade bra mot Reading men fick inte med sig några poäng. Det handlar fortsatt att fortsätta spela så bra som man gjorde i lördags och samtidigt hoppas att det också ger några kryss i målprotokollet. Enligt utsago så blev Charlton berövade på poäng och den orättvisa blir förhoppningsvis en motor för att spela riktigt bra. 
 
Birmingham har det fortsatt tufft och har inte vunnit sedan omstarten och har förlorat de fyra senaste matcherna. En vinst för Charlton innebär att man hoppar förbi Birmingham då man har bättre målskillnad. Charlton har bra målskillnad bland lagen som brottas i bottenstriden, något som kan visa sig centralt för att stanna kvar i Championship. Charltons trupp är inför matchen mot Birmingham komplett då Lewis Page åter är i full träning.
 
Lee Bowyer är fortsatt positivt inför matchen och säger att vi har det i egna händer och att varje match är viktig men att matchen mot Birmingham isolerat inte kommer vara avgörande om Charlton stannar i Championship eller inte. Här håller jag inte med, men det är en annan sak. Hade han sagt annorlunda så hade pressen kanske varit för stor och kanske fått motsatt effekt. 
 
Birminghams kapten är inte lika positiv och hans kommentar efter förlusten mot Stoke är tydlig ”I don’t really know what we are doing to be honest”. 
 
Att matchen är viktig ska ses i ljuset av att matcherna som återstår blir riktigt svåra då både Wigan och Leeds är bra, väldigt bra lag som är i form och som har mycket har mycket att spela för.
 
Årets viktigaste match! Glöm inte att köpa matchen på Valley Pass
Förbered er förhoppningsvis på glädjestund ikväll! 

Trolig laguppställning

Phillips

Matthews
Lockyer 
Pearce
Sarr 

Field 
Cullen
Forster-Caskey
Pratley 
Williams

Bonne

Artikeln skriven av Victor, 2020-07-15, 10:15