Inför matchen Barnsley - Charlton

Championship : Oakwell Stadium, Lör 17/8 kl. 16:00

 Efter en flygande start med två raka segrar som nykomling ställs nu Charlton mot ett mycket hemmastarkt Barnsley på Oakwell Stadium

Ingen hade väl kunnat tro att Charlton skulle spela i hop sex poäng på våra öppningsmatcher mot Blackburn och Stoke, men Charlton har gjort två lysande matcher och hittils kammat i hop full pott !
Nu väntar Barnsley på bortaplan och det kanske kan tyckas som en match som är överkomlig eftersom även de är nykomlingar, men då skall man ha i minnet att detta Barnsley inte förlorat hemma på Oakwell sedan 17/3 2018, så detta kommer att bli en riktigt tuff match mot ett stort och fysiskt hemmalag.

Troligen kommer Charlton att ställa upp med samma startelva som mot Stoke då de inte finns direkt någon andledning att ändra på något efter en lysande match.
De som var mest positivt är ju att de nya spelarna som Conor Gallagher, Tom Lockyer och Jonathan Leco direkt visade att de håller klass för att spela Championship fotboll vilket var imponerande av så unga spelare.
Detta i en mix med rutinerade herrar som Darren Pratley, Chris Solly och Jason Perace så har Charlton en spännande mix på gång !
Sedan kan vi ju även lägga till Erhun Oztumer som nyförvärv då han lämnade krisande Bolton i veckan och skrev på för sin moderklubb Charlton, vilket känns spännande då detta är en liten trollgubbe på planen.

Dagens match kommer att bli fuff, men mints en pinne hoppas jag på, men då Charlton har visat stort hjärta och kunnade i de två första matcherna hoppas jag att vi kan bryta Barnsleys långa hemmatrend utan förlust och tippar 1-2 efter mål av Lyle Taylor och Jonathan Leco.

COYR !
 

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Lockyer
Pearce
Purrington


Pratley
Cullen
Gallagher
Williams

Leko
Taylor
 

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2019-08-17, 11:00