League One: The Valley , Tis 21/8 kl 20:45
 0 - 1  (0 - 0)
Domare: James Linington
Publik: 9762

89, Jason Cummings (straff)

Det blev en otroligt tuff förlust hemma på The Valley i går kväll då gästande Peterborough gjorde matchens enda mål i 89:e minuten på en tveksamt dömd straff !

Charlton fortsätter att ha det tufft på planen och efter förlusten mot Peterborough så får vi nog vara glada om vi kan nå en mittenplacering i Leauge 1, för som det är just nu visar vi inte mycket man önskar av ett lag som skall tillhöra tabelltoppen !
Till gårdagens match gjorde Lee Bowyer en ändring då Albie Morgan ersatte George Lapsile och han ställde upp med en 3-5-2 uppställning där Krystian Bielek flankerades av Patrick Bauer och Naby Sarr i backlinjen.

Första halvlek var gästande Peterborough det bätte laget och hade ett par bra chanser där bland annt Dillon Phillips gjorde en kanonräddning efter 20 minuter då han räddade Ryan Tafazollis nick.
I övrigt var det en jämn historia, men där Peterborough med sin tyngd såg ut att ha matchen under kontroll.
Det mest anmärkningsvärda var att både Lee Bowyer och Posh tränaren Steve Evans inte bara rök i hop och skällde ut varandra utan även domaren fick sig en skopa ovett av dessa herrar som båda fick syna det gula kortet.

Om gästerna var bäst i första akten så var Charlton bäst i andra, då man fick i gång mer fart i spelet och trion Joe Aribo, Karlan Grant och Lyle Taylor hade alla bra chanser att göra 1-0.
I stället blev det ett mindre roligt slut på matchen då klockan rullat fram till 89:e minuten och gästerna får en mycket tveksamt dömd straff efter en duell i straffområdet.
Jason Cummings stegade fran och sköt in 0-1 och så hade Charlton släppt in ett nytt mål i slutminuterna (för fjärde matchen i rad !)
Lee Bowyer blev återigen ursinnig och kan nog vänta sig en liten avstängning, men i bland kan det ju vara svårt att hålla igen om domaren matchen igenom inte har en siffra rätt !

Så förhoppningen om en seger blev nu noll poäng, så de som hade förhoppningar om en toppstrid i år får nog som det ser ut nu tänka om och som man känner just nu så får man nog vara nöjd om det blir en stabil mittenplacering, för bättre är nog inte Charlton av i dag !
Nu gäller det att slicka såren och redan på lördag har vi chans till att spela till oss en trepoängare när Fleetwood Town gästar The Valley.