League One: The Valley , Lör 6/10 kl 16:00
Domare: Ben Toner
Publik: 11743

45, Lyle Taylor (straff) 81, Amadou Bakayoko
91, Amadou Bakayoko

Charlton var överlägsna i ca 80 minuter, men två sena Coventry mål gjorde att vi kammar noll i en match som definitivt borde varit en säker trepoängare.

Det var en match Charlton skulle vunnit alla dagar i veckan, men trots ledning och bra spel så lyckas man slarva bort alla poängen med två insläppta mål de sista tio minuterna, vilket innebär att vi på de tre senaste matcherna bara plockat en poäng och om man skall vara ärlig så borde det nog varit sju poäng, men slarv och dåligt försvarsspel har gjort att vi tappat onödiga poäng.

I matchen mot Coventry så gjorde Lee Bowjer två ändringar i startelvan då Anfernee Dijksteel och Ben Reeves ersatte skadade Lewis Page och avstängde Darren Pratley, i övrigt samma spelare på plan som mot Scunthorpe.
Charlton spelade bra och dominerade ganska stort i första halvlek, med bra chanser till mål av Karlan Grant och Tarique Fosu men Lee Burge i Coventry målet höll nollan fran till 45:e minuten då Junior Brown drog ned Lyle Taylor och domaren Ben Toner båste straff.
Lyle Taylor stegade själv fram och satte bollen säkert i mål, vilket gjorde att halvtidsresultatet rättvist var 1-0.

Även om Coventry i andra halvlek kom in lite i matchen så var det även i denna halvlek Charlton som var det klart bättre laget på plan.
Chanser till att avgöra matchen saknades inte, men gör man inte mål och avgör en sådan här match så kommer även motståndaren till sist att få sina chanser.
När klockan tickat fram till 81:a minuten fick Amadou Bakayoko chansen och tog den och 1-1 var ett faktum och om nu inte detta skulle vara illa nog gjorde även Amadou Bakayoko 1-2 i 91:a minuten och tre ganska säkra poäng förvandlades till noll !

Nu blir det lite uppehåll pga landslagsspel och efter detta hoppas jag att Charlton återigen mobiliserat trupperna och att lite skadade spelare kommit tillbaka så att vi återigen kan vara med och tampas om i alla fall en kvalplats !