League One: The Valley , Lör 20/10 kl 16:00
Domare: James Linington
Publik: 12416

8, Karlan Grant
52, Karlan Grant

Efter säsongens bästa insats vann Charlton med 2-0 hemma mot Bansley i en riktigt bra och underhållande match.

Efter en lite tyngre period med mindre bra resultat och många insläppta mål gjorde Charlton höstens bästa match då man vann hemma på The Valley med 2-0 mot ett riktigt bra Barnsley.
Detta innebär att vi återigen har häng på en kvalplats och i kommade två matcher mot Oxford och Rochdale hoppas man ju på full pott i jakten på Championship fotboll.

Lee Bowyer valde att göra två byten till lördagens match då Krystian Bielok och Jamie Ward gick in i startelvan, medan Naby Sarr och Tarique Fose fick inleda matchen som avbytare.
Gästande Barnsley inledde strålande och satte tryck på Charlton direkt, men det var dock Charlton som gjorde 1-0 tidigt i matchen då först Jason Pearce nickade bort en hörna, som sedan gick som ett snöre från Lyle Taylor till Jamie Ward som hittade Karlan Grant som snyggt skar igenom Barnsley försvaret och tryckte in bollen bakom Adam Davies, ett riktigt mönsteranfall !
Båda lagen fortsatte att spela bra fotboll och Charlton överlät Barnsley att föra matchen för att när de fick chansen slå till med blixtsnabba omställningar som gjorde att gästerana flera gånger hade problem.
Dock blev det inte fler mål i första halvlek, utan 1-0 var ställningen i paus.

Även i andra halvlek var det Charlton som fick utdelningen ganska omgående då Lyle Taylor spelade fram Karlan Grant som snyggt gjorde sitt andra mål för dagen och 2-0 var ett faktum.
Stax därefter var det nära 3-0 då Lyle Taylor fick se sitt skott rensas undan på mållinjen, men segern var rättvist och minst två, tre steg framåt för Charlton och kan de fortsätta spela på detta viset så ser det riktigt bra ut.
Nu är det ny match redan i morgon kväll hemma mot Oxford och kan vi visa samma fina spel i den matchen så finns det stor chans till en ny trepoängare och sedan väntar Rochdale borta på lördag med 13 gäster från Swedish Addicks på plats för att stötta laget.