Inför matchen Peterborough - Charlton

League One: Abax Stadium , Lör 26/1 kl 16:00

Jakten på en Championship plats fortsätter för vårt Charlton och i morgon står Peterborough för motståndet.

Charlton fortsätter att spela bra och plocka poäng, nu senast var det mot Accrington Stanley där man avgjorde matchen på övertid, men enligt uppgifter var detta rättvist då hemmalaget dominerade stora delar av kampen.
Nu väntar Peterborough på bortaplan vilket kommer att bli en svår nöt att knäcka, men stöttade av 2600 Charlton supporters så hoppas vi nog att det skall gå bra med en eller annan poäng med oss tillbaka till London.

Peterborough parkerar just nu på sista kvalplatsen(sexa) och är sex poäng efter Charlton som ligger fyra just nu, så matchen är otroligt viktig och minst ett oavgjort resultat i denna svåra match hade varit mumma.
Problemen som vi har just nu är ju bristen på forwards, där Nicky Ajose blivit utlånad, Lyle Taylor är avstängd tre matcher, Igor Vetokele skadad och Reeco Hackett-Fairchild har ännu inte tagit steget upp som fullgod startman så finns ju bara Karlan Grant kvar och chansen finns ju att han blir såld inom närmaste tiden då det är många klubbar som jagar vår målskytt !
Sedan finns ju rykten på att forwards är på väg in, Paul Smyth på lån i från QPR och Mo Eisa från Bristol City, sedan om något händer innan helgen är nog kanske tveksamt !?

Det kan ju bli så att Lee Bowyer får stuva om lite och bara spela med en forward, för bakom Karlan Grant kan man ju då ha anfallsglada mittfältare i Tarique Fosu, Jonny Williams och Ben Reeves att tillgå, så kanske en typ 4-3-2-1 uppställning kan bli aktuell och jag tror att det kan funka bra även om jag vet att coach Bowyer föredrar ett 4-4-2 system.
Jag hoppas man får i hop ett bra lagbygge och som det ser ut nu med ett bra spelande Charlton med gott självförtroende och med en tolfte spelare på läktaren så kan jag inte se laget förlora, så jag tippar 1-2 med målskyttar i form av Jonny Williams och Karlan Grant.

Nu kör vi Charlton !
 

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Sarr
Purrington

Bielik
Pratley
Cullen

Williams
Fosu

Grant
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2019-01-25, 12:00