Matchrapport Plymouth - Charlton

League One: Home Park, Lör 12 aug kl 16:00
Resultat:
2 - 0  (0 - 0)
Domare: J Brooks
Publik: 11 178


 

Målgörare
53, Jervis
88, Jervis

Charlton dominerade bortamatchen mot Plymouth Argyle, men det var hemmalaget som hade flytet med sig. En frustrerande andra halvlek ledde till förlust för våra Addicks.

Charlton fick inför matchen glädjande besked då det visade sig att Josh Magennis skulle kunna spela från start. Bortalaget tog också kommandot i matchen, med en kavalkad av chanser under första halvlek. Luke McCormick i hemmamålet stod för en rad fina räddningar, bland annat när han tippade ett returskott från Magennis i ribban. Magennis var inblandad i det mesta, även när han spelade fram till Forster-Caskey, som så när gjorde ett ledningsmål. Försvararen Ryan Edwards nickade dock bort bollen på linjen.

Kort efter paus kom dock kallduschen för Charlton. En frispark från höger nickades ner i klungan framför mål av just Edwards, varpå Jake Jervis snyggt klackade in ledningsmålet för Plymouth. Charlton tappade det tempo och den kontroll de haft i första halvlek, vilket ledde till att Fosu och Clarke fick gå ut till förmån för Ahearne-Grant och Hackett-Fairchild. Laget fick lite mer energi efter den senares inhopp och kom nära vid ett par tillfällen. Som så ofta blev det dock i stället ett baklängesmål på kontring, där Jake Jervis blev tvåmålsskytt.

Fotboll handlar som bekant om att göra mål, något Charlton alltför ofta visar sig ha svårt att lyckas med. Förhoppningsvis blir det ändring på detta i dagens match mot Northampton.

Laguppställning Plymouth

McCormick

Miller
Sawyer
Edwards
Sarcevic

Carey
Blissett (82)
Jervis (90+5)
Bradley

Grant
Fox

                                 
Loeke (målvakt)
Ainsworth
Lameiras (82)
Ness (90+5)
Songo'o
Taylor-Sinclair
Wylde

Laguppställning Charlton

Amos

Solly
Bauer
Pearce
Dasilva

Kashi
Forster-Caskey
Fosu (81)
Holmes

Clarke (64)
Magennis
                                                                 
Phillips (målvakt)
Ahearne-Grant (64)
Aribo
Hackett-Fairchild (81)
Jackson
Konsa
Sarr

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2017-08-19, 10:31